Redactia.ro
Home » Știri » Ireal ce s-a întâmplat într-un magazin Profi. Internauții au reacționat VIDEO

Ireal ce s-a întâmplat într-un magazin Profi. Internauții au reacționat VIDEO

Profi ține pasul cu actualele vremuri și își adaptează ofertele la nevoile românilor. Unele magazine includ în ofertele sale și produse de bază precum făina, orezul, uleiul și laptele. Românii merg des în magazinele Profi, le preferă pentru prețurile bune. Dar iată ce s-a întâmplat într-un magazin Profi. Internauții au reacționat imediat!

Manele într-un magazin Profi

Într-un magazin Profi din Constanța, când erau o grămadă de oameni la cumpărături, ritmuri muzicale le-au atras atenția clienților. Cheful de petrecere este și mai molipsitor. Gestul angajaților magazinului a fost surprins într-o filmare făcut de un client care a venit să își facă cumpărăturile la trei dimineața.
Angajați Profi, pe ritmuri de manele
Momentul care i-a uimit pe clienți a fost suprins într-o filmare care circulă în prezent pe rețelele sociale. Se poate auzi cum răsună manelele la maximum la acest supermarket. Imaginile au fost surprinse de un client nemulțumit de atmosfera în care a fost primit, la trei dimineața când a venit la cumpărături.

Client nemulțumit de manelele din Profi

Unul dintre clienți nu a fost deloc mulțumit de stilul muzical și a încercat să-i facă pe vânzători să oprească muzica, spunându-le chiar că video-ul va ajunge chiar la directorul magazinului.

Internauții au reacționat imediat la manelele din Profi

Videoclipul a fost postat pe pagina de Facebook Constanța Info, cu mesajul: „Ia uitați ce se ascultă în magazinul Profi de pe strada Mircea cel Batran, nr.144, la ora 03 dimineața! Atât se poate.. asta ne reprezintă. În fiecare noapte manele. Așa cum spune chiar propriul angajat”. Astfel, internauții nu s-au abținut din comentarii.
Postarea s-a viralizat rapid și a strâns peste 1.700 de comentarii. În mesajele transmise, aproape toți au formulat o opinie împotriva clientului nemulțumit de maneaua lui Adrian Minune, care răsuna printre rafturi. Iată câteva comentarii:
„Nu manelele-s problema!!! Ar trebui să lucrăm la ura, invidie și prostie. La astea s a depășit limita!”
„Când se punea la Neversea toată lumea era luată prin surprindere și dansa. Acum să arătăm inteligenți înjurăm.. Înjurăm pe Facebook să dea bine și dansăm de câte ori avem ocazia. Panaramă de popor ce suntem.”
„Ce lipsa de ocupație pe unii… ce revoltat domunul zici că cine știe ce a auzit.”
„Îl știe cineva pe șeful de magazin că aș dori să fac botezul acolo. Nu mai cheltui bani pe lăutari!”
„Vai ce descoperire!!!!! Te simți mai fericit pentru asta? Ce ai cumpărat din magazin la ora aia? Măcar cel care ascultă este la muncă! Tu te plimbai că Vodă prin lobodă! Rușine să îți fie!”
„Păi că să atragă clientela, lumea crede că-i bairam și intră!’
„Cam multă lume în Profi la ora „3 dimineață”. Dar mă rog, nu mai contează ora, contează că o singură persoană a fost „deranjată”. Zic să stea acasă că există și Glovo, care-i aduce cumpărăturile acasă și fără lăutari.”
„Îți dai seama ce crimă au făcut oamenii…..exagerați.. dacă asta ai ține treji și cu putere de muncă la 3 dimineața nu văd care este problema.”
„Sper că cel care a filmat a dormit mai liniștit știind că a făcut rău unor oameni care muncesc în tură de noapte…dar asta e România.”
„Zi mersi că ai de unde să faci cumpărături la 3 dimineața. Sunt sigură că nu aveai nimic de cumpărat dar te-ai dus special să filmezi că să o dai la director. Pârâciosu!”
„La cât de prost sunt plătiți angajații, ce ar trebui să asculte „Beethoven?”
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: