Redactia.ro
Home » Monden » Irina Loghin a ajuns la spital. Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat artista

Irina Loghin a ajuns la spital. Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat artista

Irina Loghin a ajuns la spital

Irina Loghin a ajuns la spital. Interpreta de muzică populară a renunțat la carne, după ce a trăit o experiență neplăcută. Artista a ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară din această cauză.

Irina Loghin a ajuns la spital. Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat artista

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi. Odată cu trecerea anilor, artista și-a schimbat stilul de viață. Irina Loghina a mărturisit că a renunțat la carne, după ce în urmă cu mulți ani a ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară din această cauză. Întâmplarea a avut loc în timp ce cântăreața se afla la Sibiu, în timpul unui concert pe care îl susținea alături de Ionel Budișteanu. Artista a declarat că a simțit că amețește și i s-au înmuiat picioarele, iar la scurt timp a fost dusă la spital cu salvarea. Din acea zi, Irina Loghin și-a promis că nu va mai consuma carne.

„Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor.M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus «țineți-mă că mă prăbușesc»… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.

Se întâmpla prin 79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…” a declarat în trecut Irina Loghin pentru impact.ro.

Cum se menține în formă Irina Loghin

În vârstă de 83 de ani, Irina Loghina arată foarte bine și multă lume este curioasă să afle cum reușește să se mențină în formă. Îndrăgita artistă a mărturisit că printre secretele sale de a se menține în formă se numără și faptul că face multă mișcare zilnică. Interpreta de muzică populară susține că sportul o ajută foarte mult, iar acest lucru i-a schimbat viața în ultimii ani. „Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos. Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult.”a mărturisit Irina Loghin pentru aceeași sursă.

De asemenea, vedeta a mărturisit că orice femeie, chiar dacă este tânără sau mai în vârstă, ar trebui să se demachieze și să pună preț pe curățarea tenului. Pentru tenul ei, Irina Loghin folosește de ani de zile uleiul de măsline, combinat cu lapte demachiant tradițional românesc. ”Singurul demachiant pe care il folosesc este uleiul de masline. Cand nu se gasea, luam si din acela de floarea soarelui, care este foarte bun pentru un ten uscat.Acum, uleiul de masline se gaseste peste tot. Eu il amestec cu lapte demachiant si imi intind amestecul pe fata, apoi ma curat cu un prosopel ud. Le sfatuiesc pe toate doamnele ca niciodata sa nu se culce cu machiaj pe fata. Nu este deloc sanatos”, a mai spus îndrăgita artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: