Redactia.ro
Home » Știri » Irina Loghin, în doliu! Sora artistei a murit la început de an

Irina Loghin, în doliu! Sora artistei a murit la început de an

irina loghin

Anul 2023 a început cu stângul pentru îndrăgita artistă Irina Loghin. Artista, în vârstă de 83 de ani, trece prin momente delicate. Una dintre surorile sale s-a stins din viață, iar solista este copleșită de durere. Cu toate acestea, Irina Loghin trebuie să-și mențină tăria de caracter pentru că în familia sa urmează să aibă loc un eveniment foarte important: botezul nepoatei sale.

Doliu în familia Irinei Loghin

Irina Loghin provine dintr-o familie numeroasă, având în total șase frați și surori. În anul 2016, sora cea mare a sa a decedat, după o perioadă în care s-a aflat imobilizată la pat. Iată că anul 2023 a început cu o altă tragedie pentru Irina Loghin care și-a pierdut încă o soră.

Cu toate că Irina Loghin este copleșită de durere, Irina trebuie să-și mențină optimismul și să-și regrupeze forțele pentru că în familia ei urmează un eveniment important: botezul nepoatei sale. Faptul că a devenit bunică este cea mai mare bucurie pe care artista a trăit-o în  ultima perioadă. Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață”, povestea Irina Loghin.

Irina Loghin are un ritual de frumusețe pe care îl respectă cu strictețe

Irina Loghin are 83 de ani dar pare să fi găsit elixirul tinereții. Are un program pe care îl respectă cu strictețe și preferă să stea departe de produsele procesate. „Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin atunci când a fost întrebată despre secretul frumuseții sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini