Redactia.ro
Home » Monden » Irina Loghin, în lacrimi în ziua în care a împlinit 80 de ani. Ce a păţit

Irina Loghin, în lacrimi în ziua în care a împlinit 80 de ani. Ce a păţit

Irina Loghin, în lacrimi în ziua în care a împlinit 80 de ani. Ce a păţit

Irina Loghin a împlinit venerabila vârstă de 80 de ani. Cântăreaţa de muzică populară a avut parte de o mare surpriză în cadrul unei emisiuni TV.

Invitată în platou, doamna muzicii populare româneşti a fost surprinsă să vadă mai mulţi colegi de breaslă, veniţi acolo pentru a-i da cadouri şi a-i face urări.

Nu au lipsit dintre invitaţi Fuego şi Mirabela Dauer, iar emoţiile trăite au fost mari pentru Irina Loghin, care a vărsat şi câteva lacrimi de bucurie.

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi, iar de-a lungul vieţii sale a trecut şi prin momente mai puţin plăcute.

Citeşte şi: Creatorul de modă Karl Lagerfeld a murit la 85 de ani

Ce salariu are Patriarhul Daniel. Cât câştigă Preafericitul lunar

Irina Loghin a avut o copilărie extrem de grea

Ea a avut o copilărie dificilă. Născută în Gura Vitioarei, judeţul Prahova, ea a prins vremuri amare, de război, foamete şi secetă.

În familia ei au fost şase fraţi şi aveau o singură pereche de galoşi, fiind nevoiţi să o poarte pe rând. În copilărie, de cele mai multe ori masa lor era mai mult goală.

Mama le dădea fiecăruia câte o bucată de mămăligă şi le spunea să aibă grijă cum o consumă, pentru că aceea avea să fie toată hrana pentru două zile. Irina a fost nevoită să muncească de timpuriu, de la şase ani.

Când tatăl Irinei Loghin a plecat pe front, solista şi fraţii ei se trezeau cu noaptea în cap ca să strângă lemne din pădure, indiferent dacă era vânt, ploaie sau ger.

Mergea pe câmp cu oile ori cu caprele sau  era nelipsită de pe câmp, unde muncea cot la cot cu cei mari:

Am fost 6 copii, iar sora mea cea mare făcea pe jandarmul. Eram mici, dar nu stăteam, făceam cu toţii ce puteam, căci tata ne dădea fiecăruia ceva de făcut.  Căram chiar şi lemne, la doar 6 ani, mă lua mama cu ea în pădurea din apropiere”, a povestit aceasta, pentru click.ro.

Talentul muzical l-a moştenit de la părintele ei, care i-a dat multe sfaturi.

De la tata am mai învăţat ca, după ce ne căsătorim, să păstrăm bărbatul toată viaţa. Cu el mergeam la biserică, am moştenit din familie credinţa”, a mai dezvăluit ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: