Redactia.ro
Home » Monden » Irina Loghin, jefuită pe litoral. Ce au reușit să-i fure hoții, chiar din camera de hotel

Irina Loghin, jefuită pe litoral. Ce au reușit să-i fure hoții, chiar din camera de hotel

GALERIE FOTO (3) Irina Loghin

Interpreta de muzică populară Irina Loghin nu va uita niciodată pățania de la mare. Vedeta a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care a ajuns în camera de hotel.

Artista în vârstă de 83 de ani nu mai poarte costumele sale populare vechi. Regina muzicii populare a luat această decizie, după ce i s-a furat un costum valoros din camera de la mare. De atunci, le ține „sub cheie”.

Irina Loghin își ține costumele populare încuiate

„Mi s-a furat de la mare, din hotel, un costum frumos, vechi, autentic. De atunci le țin sub cheie, nu le mai port pe acestea”, a declarat Irina Loghin pentru Fanatik.

Irina Loghin are o colecţie impresionantă de costume tradiționale, estimată la peste de 100.000 de euro. După experienţa nefericită de pe litoral, aceasta a renunțat să mai poarte straiele tradiționale de valoare.

foto: Facebook Irina Loghin Oficial

Artista consideră că cea mai mare avere a sa sunt costumele populare autentice, pe care nu le mai poartă la evenimente și preferă să le țină încuiate. În schimb, urcă pe scenă purtând mai mult costume și rochițe stilizate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Loghin (@irina.loghinn)

Cât cere Irina Loghin pentru un eveniment privat

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Chiar dacă, în urmă cu câteva zile, în cadrul unui interviu, artista spunea faptul că nu mai este la fel de cerută pentru evenimentele private, cum era pe vremuri, aceasta are, în continuare, multe evenimente de onorat.

Însă, cei care vor să o cheme pe „Regina muzicii populare” la propria nunta sau la un botez trebuie să știe că suma de bani pe care o cere aceasta nu este chiar mică și nici nu va cânta toată noaptea. Așadar, potrivit gandul.ro pentru o oră de moment artistic, Irina Loghin cere suma de 1.500 de euro.

Pe lângă cariera impresionantă, Irina Loghin s-a implicat activ și în politică. În perioada 2000-2008, aceasta a fost deputat și senator în Partidul România Mare, iar potrivit datelor din anul 2021, interpreta de muzică populară primește lunar suma cuprinsă între 6.000 și 7.000 de lei, pensie pentru patru ani de mandat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: