Redactia.ro
Home » Monden » Irina Loghin a vorbit despre trucurile ei pentru a se menține în formă. Ce băutură consumă artista zilnic

Irina Loghin a vorbit despre trucurile ei pentru a se menține în formă. Ce băutură consumă artista zilnic

Irina Login are 82 de ani și este într-o formă de zile mari. Artista a dezvăluit secretul! Irina Loghin a vorbit într-un interviu despre obiceiurile pe care le respecta sfințește pentru a se păstra în formă.

Irina Loghin a declarat în repetate rânduri că are un stil de viață foarte sănătos de la care nu se abate niciodată. Marea cântăreață de muzică populară a împărtășit câteva dintre secretele ei cu publicul larg.

Marea cântăreață de muzică populară a dezvăluti că a renunțat la consumul de carne în urmă cu 50 de ani. Ea afirmă că mânăncă peste, dar și pe acela foarte, foarte rar. Lucurl pe care Irina Loghin îl face sfințește zilnic este mișcarea. Artista a povesti că nu trece ncii măcar o zi fără să facă măcat o oră și jumătate, uenori chiar două de sport. Artista a mai dezvăluit că mănâncă și foarte multe semințe și e o mare iubitoare de leurdă.

Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc, e şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. nu pot să spun că la 82 de ani ai mei, fac pe smeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate-două„, a povestit Irina Loghin.

Irina Loghin bea în fiecare dimineață un pahar de cătină

Că e ploaie, că e ger, că e caniculă. Rar mănânc peşte. Mănânc foarte multe seminţe. Dimineaţa, îmi beau cătina, un pahar de cătină pe care o zdrobesc în maşină pe stomacul gol, dacă nu lămâie. Cum începe leurda de primăvara, mergeţi la leurdă, dar fluidizează sângele, o salată de leurdă cu lămâie şi puţin ulei de măsline, laşi orice„, a continuat Irina Loghin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: