Redactia.ro
Home » Monden » Irina Loghin a fost la un pas de tragedie! Ce a pățit interpreta de muzică populară în copilărie

Irina Loghin a fost la un pas de tragedie! Ce a pățit interpreta de muzică populară în copilărie

Irina Loghin a fost aproape de tragedie atunci când era copil! Un moment de atunci a lăsat-o pe interpreta de muzică populară cu traume pentru mult timp! 

Irina Loghin a fost la un pas de tragedie! Ce a pățit interpreta de muzică populară în copilărie

Irina Loghin este una dintre cele mai importante interprete de muzică populară din România și chiar dacă fanii ei o văd o fire optimistă și veselă, aceasta ascunde o traumă știută de puțină lume. Totul s-a întâmplat când era doar un copil.

Artista a fost marcată de acel episod din viata ei, care a fost extrem de neplăcut și spună că era la un pas de o mare tragedie. Se pare că pe vreme când era doar o fetiță, artista ajuta la treburile gospodărești. Își aduce aminte cu groază de un episod care și acum îi provoacă frică. A fost trimisă să aducă oile înapoi, însă în drumul ei a dat de o haită de lupi, care imediat i-au simțit frica și au început să o urmărească. Irina Loghin a tras o sperietură soră cu moartea și a început să țipe după ajutor, iar imediat fratele și un vecin au intervenit.

”Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât. Când am ajuns acolo, acolo erau foarte mulţi scaieţi din aştia cu mărăci, care agăţau. Şi lângă ei văd un câine. Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea Dolfa. Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte. Erau haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine. Oile au mirosit treaba asta…m-au şi auzit ţipând şi au început să fugă. Eu după oi şi lupii după mine. Fratele şi celălalt băiat au început să fluiere când m-au văzut că coboram. Şi am rămas cu o teamă”, a povestit Irina Loghin.

Irina Loghin a scăpat de coronavirus

Deși are mare grijă de sănătatea ei, nici Irina Loghin nu a scăpat de coronavirus, însă se pare că a găsit un leac vindecător. Artsita este convinsă că ceaiul de cătină a ajutat-o să se vindece de virusul SARS-CoV-2, cu care s-a îmbolnăvit în urmă cu ceva vreme. Mai mult, aceasta a fost asimptomatică, însă testul PCR i-a ieșit pozitiv și după cele două săptămâni.

”Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el.  Cătina este cea mai bună”, a spus Irina Loghin, la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: