Redactia.ro
Home » Monden » Irina Loghin, surprinsă într-o ipostază rară! Cum a apărut artista în plină zi FOTO

Irina Loghin, surprinsă într-o ipostază rară! Cum a apărut artista în plină zi FOTO

GALERIE FOTO (3) Irina Loghin, surprinsă într-o ipostază rară! Cum a apărut artista în plină zi FOTO

Irina Loghin a șocat pe toatăn lumea cu ultima ei apariție! Deși atunci când este pe scenă este o adevărată doamnă, pare că în viața de zi cu zi se comportă exact ca un om oarecare. 

Irina Loghin, surprinsă într-o ipostază rară! Cum a apărut artista în plină zi

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Aparițiile ei îi încântă pe toți, având o imagine impecabilă de doamnă distinsă. Se pare totuși, că atunci când ajunge acasă, Irina se transformă total.

Cu zeci de ani de experiență pe marile scene ale țării, cântăreața uimește prin eleganța cu care își face apariția. Înainte de toate însă, este un om obișnuit, care nu face rabat de la gesturi care lasă de dorit. Paparazzi spynews.ro au surprins-o pe celebra interpretă de muzică populară pe lângă casa ei, însă gestul pe care aceasta l-a făcut i-a șocat pe toți!

Irina Loghin, surprinsă într-o ipostază rară! Cum a apărut artista în plină zi FOTO

Irina Loghin a fost surprinsă în timp ce se plimba în jurul casei sale impunătoare situată în Sectorul 1 al Capitalei. Artista se delecta cu un pumn zdravăn de semințe și admira natura și plantele din grădină, asigurându-se că totul arată impecabil. Însă nu impecabilă a fost și apariția sa, pentru că, potrivit bunelor maniere învățate de toți, știm că nu este frumos să arunci gunoaie pe stradă. Se pare că interpreta nu știe acest lucru, căci imediat ce aduna mai multe coji de semințe, aceasta le dădea drumul direct pe jos, fără să o intereseze de aspectul străzii pe care se plimba fără urmă de stres.

Vestimentația artistei a schimbat-o total

De asemenea, parcă și vestimentația aleasă de artistă lăsa de înțeles că vrea să pară total opusul persoanei care apare la televizor și în fața fanilor, purtând la momentul respectiv o pereche de pantaloni de trening, o geacă destul de voluminoasă, dar și un batic așezat și potrivit perfect pe cap, mai că nu o puteai recunoaște dacă ai fi văzut-o pe stradă.

Irina Loghin, surprinsă într-o ipostază rară! Cum a apărut artista în plină zi FOTO

În orice caz, imaginile nu îi fac cinste celebrei interprete, însă, Irina Loghin își duce traiul din afara scenei ca un om obișnuit, expus greșelii. Totuși, artista ar trebui să se considere o norocoasă pentru că, de curând, s-a stabilit ca cei care mai aruncă resturile de la semințe pe jos, va fi nevoit să le și curețe, fiindu-i ”înmânată” o mătură cu care să le adune. Această regulă a fost impusă de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, însă celelalte zone ale Capitalei nu au adoptat încă această lege.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: