Redactia.ro
Home » Știri » Irina Loghin, sfâșiată de durere! Cum a reacționat când a aflat de moartea Corneliei Catanga

Irina Loghin, sfâșiată de durere! Cum a reacționat când a aflat de moartea Corneliei Catanga

Irinei Loghin, sfâșiată de durere! Cum a reacționat când a aflat de moartea Corneliei Catanga

Irina Loghin este sfâșiată de durere după a aflat de moartea Corneliei Catanga! Cântăreața de muzică populară a spus despre colega sa că nu a știut că e bolnavă. 

Cum a reacționat Irina Loghin când a aflat de moartea Corneliei Catanga

Cornelia Catanga a încetat din viașă vineri dimineața, 26 martie, la vârsta de 63 de ani, după ce a ajuns de urgență la Spitatul Universitar din Capitală având probleme grave cu respirația. Cântăreața a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii au declarat decesul vedetei, fără a mai putea face ceva.

Vestea că celebra cântăreață de muzică lăutărească a murit, a șocat pe toată lumea, iar cunoscuții au început să-și dezvăluie regretul și durerea provocată de pierderea lor. Una dintre persoanele care au făcut declarații despre moartea Corneliei Catanga a fost Irina Loghin.

Irina Loghin a mărturisit la un post de televiziune că a rămas șocată atunci când a aflat la primele ore că vedeta s-a stins din viață fulegerător și fără să știe că are probleme de sănătate.

”Nu știu, este așa de greu să aflu aceste vești despre persoane așa de dragi (…) o știu de mică, o știu de foarte mică. Nu îmi venea să cred de dimineața, când am aflat. Nu îmi venea să cred! O știu de când era foarte mică, o știu și pe regretata mama ei.Eu știu că nu avea, nu era suferindă, chiar am rămas trăsnită când am auzit. A mai avut ea niște lovituri în viața, că a pierdut și casa unde a stat. Ea era optimistă de fiecare dată, un suflet bun și generos”, a spus Irina Loghin la Antena 3, fiind vizibil afectată de cele întâmplate.

Mai mult, cântăreața de muzică populară a mai declarat că nici măcar acum, la ceva timp de când a fost anunțat decesul, nu-i vine să creadă că artista nu mai e în viață ș că a plecat atât de rapid dintre noi.

Aurel Pădureanu vrea ca soția sa să aibă o înmormântare creștinească

Aurel Pădureanu este devastat de când a aflat că soția sa a murit fulgetăror. Stopul cardio-respirator s-a produs și în urma infectării cu COVID-19, asta după ce artista a fost confirmată pozitiv cu coronavirus cu puțin timp înainte de a decedata.

Bărbatul vrea că soția sa să fie înmormântată creștinește și consideră că ea nu a murit din cauza infectării cu COVID-19 și că nu ar fi avut acest virus în corp.

Aurel Pădureanu a declarat unde va dormi artista somnul de veci și când va avea loc înmormântarea. Aceasta se va odihni la Cimitirul Ghencea 1, unde există un loc de veci al familiei. Nu se știe data exact data în care va avea loc ceremonia de înmormâmtare, cu atât mai mult cât Cornelia Catanga a fost depistată ca fiind infectată cu noul coronavirus pe perioada în care a fost internată în spital.

”O vom înmormânta la Cimitirul Ghencea 1, acolo avem loc de veci, bani de înmormântare avem, ne-au ajutat oamenii, prietenii. Înca nu stim în care zi o vom îngropa”, a mărturisit Aurel Pădureanu, fiind vizibil îndurerat de pierderea suferită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: