Redactia.ro
Home » Știri » De ce a murit Cornelia Catanga, de fapt. Fostul soț Aurel Pădureanu rupe tăcerea: “Nu este COVID. Vreau să o înmormântez creștinește”

De ce a murit Cornelia Catanga, de fapt. Fostul soț Aurel Pădureanu rupe tăcerea: “Nu este COVID. Vreau să o înmormântez creștinește”

Aurel Pădureanu este devastat după ce iubita sa soție, regretata solistă Cornelia Catanga a murit în dimineața zilei de vineri. Artistul de muzică lăutărească este răpus de durere, însă vrea să facă lumină și rupe tăcerea privind cauza morții. “Nu este COVID”, a declarat distrus soțul rămas acum singur și care își dorește ca artista să fie înmormântată creștinește.

Aurel Pădureanu a făcut primele declaraţii după vestea sfâșietoare care anunța moartea Corneliei Catanga. Fostul soț al regretatei interprete de muzică lăutărească din județul Buzău a confirmat că îndrăgita artistă a decedat din cauza unui stop cardiorespirator undeva în jurul orei 4:00, în dimineața zilei de vineri, 26 martie, după ce fusese internată în spital cu o seară înainte.

De ce a murit Cornelia Catanga, de fapt. Aurel Pădureanu: Nu este COVID

Deși toată lumea susține că îndrăgita Cornelia Catanga a murit de Covid, iată că Aurel Pădureanu rupe tăcerea și vrea să facă lumină și spune de ce a murit Cornelia Catanga, de fapt.

„Soția mea nu a murit de COVID, a făcut stop cardiac! Eu vreau să o înmormântez creștinește, nu în alt mod” a declarat Aurel Pădureanu pentru Gândul.ro

Din primele informații, așa cum nici Aurel Pădureanu nu crede, nimeni din familia artistei Cornelia Catanga, care s-a stins fulgerător la 63 de ani, nu ar crede în COVID.

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, a mai declarat Aurel Pădureanu, pentru Fanatik, imediat după anunțul cumplit că îndrăgita Cornelia Catanga a murit din cauza Covid.

Cornelia Catanga nu credea în Covid

Nici măcar Cornelia Catanga nu ar fi crezut în Covid. Artista a preferat să se trateze acasă, deși avea simptome specifice virusului, potrivit apropiaților ei. Din păcate, în cele din urmă avea să se stingă din pricipa temutului virus, așa cum relevă documentele medicale.

Îndrăgita interpretă Cornelia Catanga a murit la Spitalul Universitar din Capitală, vineri dimineață. Vestea cutremurătoare a făcut-o publică Mara Bănică, pe Facebook.

Din câte se pare, artista nu credea în COVID și, deși se simțea foarte rău, a preferat să se trateze acasă, mărturisește chiar jurnalista. Din nefericire, Cornelia Catanga a ajun prea târziu pe mâinile medicilor și nu a mai putut fi salvată.