Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere avea Cornelia Catanga, de fapt. Cui și ce a lăsat în urmă, ca moștenire, regina muzicii lăutărești

Ce avere avea Cornelia Catanga, de fapt. Cui și ce a lăsat în urmă, ca moștenire, regina muzicii lăutărești

Vestea că îndrăgita Cornelia Catanga a murit, părăsind mult prea devreme această lume, a fost un mare șoc pentru toată lumea. Regina muzicii lăutărești a adus bucurie în casele multor români cu muzica sa. Din nefericire, pe câtă alinare a adus tuturor, pe atât de multe probleme i-au dat bătăi artistei, care a trecut prin încercări mari în ultimii ani, atât cu sănătatea, cât și cu banii. Însă ce avere avea Cornelia Catanga și ce a lăsat ca moștenire.

Vestea conform căreia Cornelia Catanga a murit a lăsat un gol uriaș în inima tuturor românilor care i-au îndrăgit muzica. Regina muzicii lăutărești ducea în ultima vreme o durere imensă în suflet, după ce își pierduse locuința.

Însă ce avere avea Cornelia Catanga și ce a lăsat în urmă ca moștenire, având în vedere că ultima perioadă nu a fost deloc ușoară pentru îndrăgita artistă, nici la capitolul sănătate, nici la capitolul bani.

Ce avere avea Cornelia Catanga. Cui și ce a lăsat în urmă, ca moștenire

Nu cu mult timp în urmă, Cornelia Catanga a mărturisit că nu îi este deloc ușor. Fiul ei, Alexandru, era singurul care mai aducea bani în casă.

Cu durere în suflet, artista a recunoscut la aceea vreme, că nu are nicio putere, dar și că nimeni nu îi înțelege suferința.

”Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă Banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la Bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?”, declara Cornelia Catanga.

Așadar, chiar dacă și-a dedicat viața scenei, se pare că averea Corneliei Catanga a rămas doar muzica pe care artista a lăsat-o drept moștenire tuturor celor care au iubit-o

Cornelia Catanga, infarct în 2019

Nici ăroblemele de sănătate nu i-au dat niciodată pace. Cornelia Catanga a suferit un infarct în vara anului 2019. Atunci, îndrăgita artistă a declarat că a fost la un pas de moarte, însă Dumnezeu a salvat-o.

La aceea vreme, artista a povestut că a pierdut mai multe contracte, concerte, deci sume importante de bani. Cu toate acestea, Catanga avea o singură dorință.

”Am fost la un pas de moarte, dar m-a iubit Dumnezeu. M-a mai lăsat pentru că le-am făcut mult bine oamenilor, am un suflet bun. În spital m-am speriat de toată aparatura aia, mi-a fost foarte frică. Le mulţumesc tuturor celor care m-au readus la viaţă. Din păcate, vreo două luni trebuie să stau departe de scenă. Pierd nişte contracte, rămân fără bani, am nevoie şi de tratament, nu ştiu ce voi face. Zilnic trebuie să iau o anume pastilă pentru inimă. Stentul pe care mi l-au pus, un dispozitiv care ajută la circulaţia normală a sângelui, este foarte bun, mă ajută să respir mai bine. Ce mi-aş dori e să pot dormi, căci am grave insomnii. Mă tot gândesc prin ce am trecut”, erau cuvintele Reginei muzicii lăutărești, în urmă cu doi ani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: