Redactia.ro
Home » Monden » Irina Loghin a dezvăluit secretul tinereții. Reacția șocantă a lui Mircea Badea

Irina Loghin a dezvăluit secretul tinereții. Reacția șocantă a lui Mircea Badea

GALERIE FOTO (4) Irina Loghin a dezvăluit secretul tinereții.

Irina Loghin a dezvăluit secretul tinereții. Interpreta de muzică populară a făcut vâlvă pe Internet, după ce a postat un vlog în care dezvăluia secretul unei tinerețe eterne. Prezentatorul tv Mircea Badea, a rămas șocat de metodele Irinei Loghin și nu s-a abținut să nu-și spună părerea.

Irina Loghin a dezvăluit secretul tinereții. Reacția șocantă a lui Mircea Badea

Irina Loghin a dezvăluit secretul tinereții. Interpreta de muzică populară, Irina Loghin este una dintre cele mai iubite artiste din România. Deși are 82 de ani, artista arată incredibil de bine și de multe ori lumea s-a întrebat care sunt secretele de înfrumusețare pe care aceasta le folosește. Ei bine, Irina Loghin a decis să dezvăluie care sunt metodele prin care își păstrează un ten perfect.

Cântăreața a publicat un vlog în mediul online, iar internauții au rămas fără cuvinte. Irina Loghin și-a aplicat palme peste față și gât pentru a menține elasticitatea tenului. „ Demachiatul obligatoriu seara, dar cum? Luaţi ulei de măsline cu lapte. Amestecaţi jumătate şi jumătate. Pentru guşuliţa care se formează chiar de la 30 de ani. (n.r. te pălmuieşti) Să aveţi mâna foarte degajată.. Guşa începe să formeze de la 30 de ani, aşa că acest masaj, pe care eu l-am învăţat încă din anii tinereţii, de la o altă solistă, dă roade”, a explicat Irina Loghin. De asemenea, vedeta a spus că efectele se văd abia peste o lună. Tot ce trebuie să facă femeile care vor să aibă un ten tânăr este să se pălmuiască cât de mult suportă, aproape în fiecare zi. „Primele rezultate se văd cam după o lună. Trebuie însă să lăsaţi degetele aproape inerte, să vă daţi mai înainte cu o cremă pe mâini, şi să repetaţi aceste pălmuieli cât suportaţi, cam în fiecare zi. Pielea din acea zonă se tonifică”, a explicat Irina loghin.

De-a lungul anilor, Irina Loghin a fost întrebată dacă nu cumva și-a făcut operații estetice, având în vedere că tenul acesteia arată incredibil. În urmă cu ceva timp, cântăreața a declarat că și-a făcut doar o singură operație estetică.“Mi-am ridicat pleoapele acum ceva timp şi atât”, a spus Irina Loghin. Interpreta de muzică populară face mult sport, menționând că vrea să fie o femeie frumoasă chiar dacă are peste 80 de ani. „Femeile ar trebui să aibă mai multă grijă de ele, nu să pună 20 de kilograme pe ele după ce se mărită„, declară solista.

Cântăreața și-a ridicat recent pomeții și și-a șters ridurile de pe chip cu ajutorul unor substanțe injectabile care au făcut minuni o perioadă lungă de timp. Nu este prima oară când artista apelează la ajutorul medicilor esteticieni pentru a arăta bine.

Reacția șocantă a lui Mircea Badea

Mircea Badea este cunoscut pentru stilul său caracteristic, în care comentează orice subiect din presă. De asemenea, nici metodele Irinei Loghin nu au rămas nevăzute de celebrul jurnalist. „Dumnezeu pe pământ”, a reacționat realizatorul Tv în timp ce privea imaginile în care celebra cântăreața a muzicii populare își dă palme. De asemenea, Irina Loghin a spus că se plimbă zilnic în parcul Herăstrău și are un program de gimnastică aerobică peste care nu trece niciodată. „Tu ai văzut ce frecvenţă avea? Mi-a plăcut și…pălăria rezista. La fel și ochelarii. Deci, foarte tare”, a comentat Mircea Badea, fiind de-a dreptul impresionat de performanța artistei în vârstă de 83 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: