Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Badea, atac dur la Primarul Capitalei. Ce a putut să zică pe post de Nicușor Dan și „cuibul lui”

Mircea Badea, atac dur la Primarul Capitalei. Ce a putut să zică pe post de Nicușor Dan și „cuibul lui”

GALERIE FOTO (2)

Mircea Badea vine cu ironii dure la adresa Primarului Capitalei, după ce pe Internet s-a viralizat o imagine în care Nicușor Dan poartă pe cap cuibul unei berze. Ce a putut să zică pe post de la emisiunea Gura Presei despre primarul general al Capitalei? Prezentatorul de la Antena 3 nu s-a mai abținut deloc.

Pe rețelele de socializare circulă în aceste zile o imagine prelucrată în care apare Primarul Capitalei, Nicușor Dan, într-o ipostază extrem de inedită. Edilul apare la pupitrul de declarații, iar pe capul său poartă cuibul unei berze.

Nu este altceva decât o glumă care s-a viralizat extrem de rapid pe rețelele de socializare, care ironizează modul în care arată părul edilului Capitalei.

Mircea Badea, ironii dure la adresa lui Nicușor Dan și „cuibul lui”

Imaginea nu a scăpat sub nicio formă de comentariile lui Mircea Badea, care a arătat imaginea cu Nicușor Dan și “cuibul lui” la Tv, în emisiunea Gura Presei de la Antena 3.

Prezentatorul TV a comentat în direct, pe post, podoaba capilară a primarului general al Capitalei, ce a devenit un subiect viral, edilul fiind aspru criticat sau chiar luat în derâdere pentru acest aspect.

La rândul săi, jurnalistul Mircea Badea nu s-a mai abținut deloc și a comentat imaginea cu Nicușor Dan și “cuibul lui” în direct, la TV.

„Freza domnului Nicuşor Dan, este fără dar şi poate tare. Adică, nu ai cum, meserie. La barza chioară îi face Dumnezeu cuib, cum era? Dumneavoastră aţi văzut că eu, ocazional aşa, din când în când, mă rad în cap? Mă tund singur, pentru că am zis să mă protejez de COVID, să nu periclitez, să nu zădărnicesc combaterea răspândirii bolii și mă tund singur cu mașina. Poate și dânsul se tunde o dată pe an, poate și dânsul e anti-pandemic. V-ați gândit la asta? Deci nu știu de ce atâtea miștouri pentru freza lui Nicușor Dan. Mie mi se pare foarte haioasă. Eu am râs așa, dar totuși, astea nu sunt glume, vă rog foarte mult să terminați și să reveniți la un ton sobru, corect”, a explicat Mircea Badea, la emisiunea Gura Presei de pe Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: