Redactia.ro
Home » Știri » Irina Loghin, mesaj dureros după ce Benone Sinulescu a murit: „Plânge Siriul și țara întreagă! Rămas bun, dragul meu!”

Irina Loghin, mesaj dureros după ce Benone Sinulescu a murit: „Plânge Siriul și țara întreagă! Rămas bun, dragul meu!”

Irina Loghin a avut prima reacție după ce Benone Sinulescu s-a stins din viață șa vârsta de 84 de ani. Artista a scris pe Facebook un mesaj emoționant la aflarea veștii.

Irina Loghin, mesaj dureros după ce Benone Sinulescu a murit: „Plânge Siriul și țara întreagă!

“Regret plecarea dragului și bunului meu coleg, Benone Sinulescu, artistul special alături de care am pornit pe drumul cântecului, împărțind bucurii și tristeți! Cu Benone am adunat stadioane întregi, ne-am bucurat de succes și de dragostea publicului din toată țara! Avem melodii de referință împreuna și amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni! Benone Sinulescu este un simbol al românilor și artistul pentru care și veșnicia se înclină! Plânge Siriul și țara întreagă! Rămas bun, dragul meu coleg!”, a scris Irina Loghin, pe pagina personală de Facebook.

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani

Este doliu, din nou, în muzica populară, la scurt timp după ce scena a mai pierdut fulgerător un nume mare al folclorului, pe Petrică Mîțu Stoian. La rândul său unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară, Benone Sinulescu a murit la 84 de ani. Artistul se confrunta, de o bună perioadă, cu probleme grave de sănătate. Din păcate, o pneumonie i-a fost fatală îndrăgitului artist.

Benone Sinulescu și Irina Loghin, cuplu pe scenă

Benone Sinulescu a cântat cu interprete îndrăgite și nume grele de pe scena muzicii populare, cum ar fi Maria Tănase, Ioana Radu, Ion Luican sau Irina Loghin. A fost solistul celor mai importante ansambluri folclorice din ţară, printre care şi Ansamblul Ciocârlia, cunoscut și ca „cel mai mare ansamblu de pe planetă“.

Împreună cu Irina Loghin, Benone Sinulescu a urcat pe scenele mari de la Moscova și Kiev, dar și în fața a milioane de români.

Mulți au crezut că Benone Sinulescu și Irina Loghin au fost un cuplu și înafara scenei. Dar acest lucru nu a fost confirmat niciodată de cei doi interpreți adorați de public.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini