Redactia.ro
Home » Monden » Irina Loghin și Maria Ciobanu la un pas de a deveni cuscre. Cum a fost posibil

Irina Loghin și Maria Ciobanu la un pas de a deveni cuscre. Cum a fost posibil

În peisajul bogat al muzicii populare românești, numele Maria Ciobanu și Irina Loghin rezonă cu o forță de necontestat, evocând imagini ale unor scene pline de culoare și emoție. Timp de decenii, aceste două artiste emblematic pentru cultura românească au fost adesea plasate într-o rivalitate aparentă, alimentată atât de presă cât și de public.

Adevărul din spatele cortinei: Prietenie, nu rivalitate

Contrar așteptărilor, Irina Loghin descrie o relație profundă și respectuoasă cu Maria Ciobanu, negând existența unei rivalități personale între ele. „Maria e bine, cu sănătatea, s-ar putea să revină în țară, în România, vara asta, în vacanță, sunt mari șanse să ne revedem.” a mărturisit Irina Loghin, cu un ton afectuos și plin de anticipare pentru playtech.ro. Deși pe scenă competitivitatea ar putea părea inevitabilă între două soliste de calibru, în viața reală, dialogul dintre ele este unul constant și cald.

Povestea lor este una de admirație mutuală și sprijin reciproc, departe de ochii indiscreți ai presei. Irina a adăugat cu umor: „S-a învățat în America, are intimitatea ei, iese la plimbare, acolo nu o mai ‘pescuiește’ nimeni. Mă sună mereu din America, vorbim aproape zilnic.” Această conexiune zilnică între cele două arată că, dincolo de orice zvonuri, ele au construit un pod de prietenie și respect, stabil și durabil.

O iubire neîmplinită și o încuscrire ratată

Un alt capitol fascinant în viețile lor îl reprezintă povestea de dragoste dintre copiii lor, Ionuț Dolănescu și Irinuca Loghin, care ar fi putut să le unească familiile prin căsătorie.  Dragoș Dolănescu, într-un interviu acordat tot pentru Playtech Știri, a dezvăluit că relația dintre Ionuț și Irinuca, deși plină de promisiuni, nu a avut un final fericit.

Una dintre iubitele fratelui meu, Ionuț Dolănescu, a fost Irinuca, fiica Irinei Loghin. Tata ținea foarte mult la familia ei, o știa de când era mică, era foarte cuminte, și-o dorea ca noră. Era o mândrie de fată, frumoasă-foc, cuminte, deșteaptă, la două facultăți, nu s-a băgat niciodată în probleme.

Aveau planuri să se căsătorească, dar n-a fost să fie. Ionuț a părăsit-o. A lăsat-o pe Irinuca Loghin pentru Maria din Australia, o femeie mai mare. S-a căsătorit cu ea, împotriva dorinței tatălui nostru. Ionuț a fost mare crai, la viața lui, a avut tendința să aibă relații cu femei mult mai în vârstă.” a spus Dragoș.

Despărțirea a venit când Ionuț a ales să părăsească România și să se căsătorească cu o altă femeie, lăsând în urmă planurile și speranțele unei întregi familii. Acest episod, deși dureros, nu a afectat însă relația dintre Irina și Maria, arătând că legăturile lor depășesc orice potențial conflict sau dramă personală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: