Redactia.ro
Home » Monden » Irina Mohora a născut cel de-al doilea copil. Ce nume special va primi micuța

Irina Mohora a născut cel de-al doilea copil. Ce nume special va primi micuța

GALERIE FOTO (4) Irina Mohora a născut cel de-al doilea copil.

Irina Mohora a născut cel de-al doilea copil. Prezentatoarea de la TVR, Irina Mohora a adus pe lume cel de-al doilea copil. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Zara Elena. Actrița a publicat câteva imagini cu micuța.

Irina Mohora a născut cel de-al doilea copil. Ce nume special va primi micuța

Irina Mohora a născut cel de-al doilea copil.Vedeta de televiziune, Irina Mohora a devenit mămică pentru a doua oară. Actrița, în vârstî de 36 de ani, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Micuța, Zara Elena a fost postată pe rețelele de socializare, iar fanii prezentatoarei tv au fost în extaz. “Cât de minunată este viața acum că tu ai venit pe lume, Zara Elena”, a scris Irina, pe pagina sa de Instagram.

Irina Mohora a nascut o fetita

„Fata de la Loto” mai are un băiețel, care în luna noiembrie va împlinit cinci anișori. Ambii copiii ai vedetei tv au prenume din patru litere, ale căror inițiale încep cu „Z”. Numele de Zara vine din evreiescul Zarah și înseamnă „prințesă”. În urmă cu câteva luni, Irina povestea că a avut o sarcină ușoră, declarându-se fericită că va naște o fetiță. Zian, băiatul acesteia este extrem de entuziasmat că are o surioară. „E o bucurie că în familia noastră va veni o fetiță. Cel mai entuziasmat e Zian, frățiorul ei. Are un comportament aparte, sunt topită după el, e absolut fascinant. Mereu mă întreabă și e extrem de nerăbdător să fie frate mai mare, mă uimește. Sarcina aceasta a fost total diferită de cealaltă. Nu e grea. De data aceasta, în primele 3 luni am avut acele indispoziții specifice, grețuri, lipsa de energie, somnolența. Mie nu-mi plac dulciurile, dar singurul lucru cu care îmi trecea greața era ciocolata”, a povestit Irina.

Irina Mohora, poveste de dragoste ca-n filme cu Marius Badea

Irina este căsătorită cu Marius Badea. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste încă de pe vremea când ea avea 20 de ani. Prima oară când s-au cunoscut ea avea 16 ani, iar patru ani mai târziu, au decis să se cupleze. „A du­rat atât pentru că atunci când ne-am întâlnit pri­ma oară, eu aveam 16 ani. Mama mă lăsa foarte rar să ies în club cu colegii de liceu şi într-una din acele dăţi, el m-a văzut, am vorbit şi, la final, mi-a cerut numărul de telefon. M-a sunat după câteva zile şi aşa am avut prima întâlnire… Şi ultima. M-a luat de acasă, am fost la o cafenea şi în timpul discuţiei m-a întrebat câţi ani am„, a povestit Irina.

Irina este foarte mândră de soțul ei și susține că Marius o completează și că este sufletul ei pereche. „Ne completăm foarte bine. El este un bărbat foarte înţelept, echilibrat, cu multă răbdare, eu fiind ceva mai impulsivă”, a mai spus vedeta pentru OK.

Irina Mohora a debutat ca reporter la TVR 2, în emisiunea “Tonomatul DP2”, prezentată de Cătălin Măruță. Ulteruir a debutat în actorie, jucând în serialul “Secretul Mariei”. Cu toate astea, Irina a preferat mai mult televiziunea. “M-au chemat într-o vară să dau o probă pentru acest proiect (n.r. – Secretul Mariei). După trei luni am luat castingul și am trecut de la omul de televiziune abia în formare, să spunem, la un actor amator. Așa mi-am dat seama cât de diferite sunt aceste două posturi. Și mi-am dovedit că mai mult mi se potrivește să fiu om de televiziune și nu actor”, spunea Irina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: