Redactia.ro
Home » TV » Irina Rimes, gafă de proporții la Festivalul Castanelor 2019

Irina Rimes, gafă de proporții la Festivalul Castanelor 2019

GALERIE FOTO (5) Irina Rimes, gafă de proporții la Festivalul Castanelor 2019

Irina Rimes, gafă de proporții . Pe scena festivalului La Castane 2019, au urcat numeroși artiști precum Antonia, Inna, Smiley, Holograf, Direcția 5, Vunk, dar și Irina Rimes, care a făcut o gafă senzațională, în timp ce concerta.

Irina Rimes, gafă de proporții la Festivalul Castanelor 2019

Jurata de la Vocea României, Irina Rimes a cântat la Festivalul Castanelor 2019, unde a comis gafa anului. Cântăreața a dorit să fie cât mai aproape de publicul din Baia Mare, așa că s-a așezat pe scenă, însă, spre surprindere tuturor, aparatele de fotografiat au pozat o parte din lenjeria intimă a vedetei. Artista din Republica Moldova le-a cucerit inimile românilor cu melodiile ei de suflet.

Irina Rimes a divorțat de Andi Bănică

Irina Rimes, în vârstă de 28 de ani, a trăit o adevărată experiență de viață. Artista a divorțat de Andi Bănică, motiv pentru care aceasta și-a exprimat suferința prin versuri. Iar toate piesele au ajuns imediat la inimile românilor. Se pare că artista a fost înșelată de fostul ei soț, cu o rusoiacă din Chișinău, pe nume Nica. Când a aflat de relația celor doi, Irina a suferit foarte mult. Deși nu vorbește deseori despre subiectul acesta, se poate observa suferința pe chipul ei când este întrebată despre acest capitol din viața ei.

Andi Bănică și amanta sa, s-au cunoscut în luna Ianuarie a anului 2017. Lucrurile s-au complicat în momentul când aceasta a rămas însărcinată, iar atunci bărbatul a decis să rupă relația pe motiv că nu își dorește un copil. La scurt timp, amanta lui Andi, a suferit un accident și a pierdut sarcina, iar cei doi s-au împăcat. Acest lucru a pus capăt relației dintre el și Irina Rimes, care nu a mai suportat situația, și a divorțat.

Citeste si:Destăinuirea halucinantă a unei cliente false. Fura de pe cardurile clienților

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: