Redactia.ro
Home » Monden » Irina Tănase, curtată de un admirator secret. Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Irina Tănase, curtată de un admirator secret. Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Liviu Dragnea

GALERIE FOTO (4) Irina Tănase, curtată de un admirator secret.

Irina Tănase, curtată de un admirator secret. Tânăra de 28 de ani pare că nu și-a revenit complet după despărțirea de Liviu Dragnea. Recent, Irina a fost surprinsă cu un buchet mare de trandafiri, semn că fosta iubită a politicianului nu duce lipsă de pretendenți.

Irina Tănase, curtată de un admirator secret. Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Liviu Dragnea

După o relație de opt ani, Irina Tănase și Liviu Dragnea au decis să se despartă. Când erau la un pas de a-și uni destinele, Irina și fostul politician au pus capăt relației. Cei doi s-au despărțit înainte de sărbătorile de iarnă. Conform unor surse, se pare că Liviu Dragnea și-a făcut bagajele și a părăsit apartamentul Irinei, după ce ar fi aflat că vorbește cu un alt bărbat. Blondina pare că trece printr-o perioadă dificilă și nu concepe despărțirea de Dragnea. Cu toate astea, tânăra nu duce lipsă de pretendenți.

Potrivit cancan.ro, Irina Tănase a o fostu surprinsă cu un buchet mare de trandafiri albi. Din imaginile surprinse, această surpriză nu i-aa readus zâmbetul pe buze Irinei. Blondina a luat buchetul de la Marie Ollie, unde se planifică nunți, unde patroana este bună prietenăc cu Irina. Aceasta a coborât scările și a mers la mașină, unde a așezat cu grijă buchetul.

Irina Tănase, despre despărțirea de Liviu Dragnea

Tânăra a mărturisit că speră să se împace cu fostul lider al PSD și că Dragnea se va întoarce acasă. Politicianul, 58 de ani, avea o relație stabilă cu Irina, 28 de ani, și păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri. Blondina a dezvăluit imediat după despărțire că Dragnea ar fi primit o conversație de-a ei cu un fost iubit. Ea a negat că ar avea o relație cu un alt bărbat. „Despărţirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiţionat şi n-au existat fapte de care să mă ruşinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărţirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conţinea conversaţiile pe care le-aţi publicat, şi ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat.”, a spus aceasta.

De asemenea, Irina a declarat că nu i-a fost infidelă iubitului ei, mai ales în perioada în care el a fost în închisoare. Conform acesteia, fostul polician nu vrea să mai audă de ea. „Am încercat să-mi amintesc exact fiecare discuţie, pe care am avut-o cu vreun alt bărbat, fiecare întâlnire. N-am nimic să-mi reproşez, fiindcă ştiu că nu i-am greşit. În urmă cu trei luni, am primit informaţii că ar exista imagini care să mă compromită. Dacă există, rog să fie făcute publice! Dacă m-am întâlnit cu vreun alt bărbat, au fost întâlniri strict inofensive, fără nicio altă conotaţie. Mi s-a întâmplat să intru în vila lui Codrin Ştefănescu şi să rămân acolo două ore, să ies singură de la el. Ar putea fi interpretată şi o asemenea întâlnire. Dar Codrin ştie ce am discutat atunci şi care a fost sensul acelei vizite.Durerea mea este că nu pot vorbi cu Liviu, să avem o discuţie pe marginea informaţiilor apărute. Îi cer doar să mă asculte! Şi, după discuţia noastră, să ia orice decizie consideră că ar fi oportună. Eu nu îi voi obliga niciodată să mă iubească dacă nu mai are puterea să simtă acest lucru”,a mai spus Irina, pentru adevărul.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: