Redactia.ro
Home » Monden » Irina Tănase s-a prezentat astăzi la sediul DNA. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea nu a fost singură

Irina Tănase s-a prezentat astăzi la sediul DNA. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea nu a fost singură

După despărțirea de Liviu Dragnea, Irina Tănase a trecut print-o perioadă dificilă a vieții sale, în care a încercat să-și demonstreze dragostea pentru el. A stat departe de atenția presei și a încercat să fie o figură modestă, dar prezența sa de astăzi de la DNA nu a trecut neobservată. 

Irina Tănase s-a prezentat astăzi la sediul DNA. Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea nu a fost singură

La primele ore ale dimineții, Irina Tănase s-a prezentat la sediul DNA din capitală, unde a petrecut nu mai mult de 30 de minute. A fost surprinsă de jurnaliștii publicației „Gândul”, care au încercat să afle detalii despre această întrevedere între fosta parteneră a lui Liviu Dragnea și procurori.

Irina a fost condusă la DNA de o mașină neagră, din care a coborât prima oară o altă femeie, probabil avocata sa. Vehiculul  a mai înconjurat apoi încă o dată clădirea și abia atunci a coborât și fosta iubită a liderului PSD. A refuzat să discute cu jurnaliștii și părea foarte grăbită, iar după ce a terminat a plecat imediat.

Potrivit sursei citate, Irina Tănase ar fi fost citată telefonic de către procurorii DNA în calitate de martor într-un dosar care îl privește și pe fostul său logodnic, Liviu Dragnea.

Irina Tănase nu și-a ascuns durerea după despărțirea de Liviu Dragnea

După ce zvonurile despre infidelitatea Irinei Tănase au fost răspândite de presă, relația sa cu Liviu Dragnea a ajuns la final. Fostul lider PSD a refuzat să mai țină legătura cu partenera sa, iar ea a fost nevoită să-i transmită diferite mesaje în mediul public.

A recunoscut că suferă nespus după această despărțire și că este nevinovată, motiv pentru care speră ca într-o zi să-i poată explica lui Liviu Dragnea situația. Bărbatul a refuzat să discute cu ea pentru o lungă perioadă de timp, dar surse apropiate lor au dezvăluit că cei doi au început din nou să discute și posibilitatea unei împăcări nu a fost încă exclusă.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a spus la un moment dat Irina Tănase, după despărțirea ei de fostul lider PSD.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: