Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu a explicat de ce Monica Columbeanu a fost geloasă pe Anna Lesko

Irinel Columbeanu a explicat de ce Monica Columbeanu a fost geloasă pe Anna Lesko

Irinel Columbeanu a rememorat în cel de-al doilea volum al cărții sale, „Istoriile unui vehement. Apofenia?”, căsnicia sa cu Monica Gabor. După mai bine de 10 ani de la divorț, omul de afaceri a adus în lumină detalii nebănuite din perioada în care era modelul îi era soție. 

Irinel Columbeanu a explicat de ce Monica Columbeanu a fost geloasă pe Anna Lesko

Un episod neașteptat povestit de Irinel Columeanu în „Istoriile unui vehement. Apofenia?” este din anul 2007, moment în care Monica Gabor era însărcinată cu Irina. Cu toate că relația soțului său cu Anna Lesko se terminase cu mulți ani în urmă, în vila de la Izvorani prezența sa era încă permanentă datorită frescei pictată de artistă. Geloasă, i-a cerut soțului său să renunțe la acest ornament al căminului lor.

„Apropierea nașterii Irinei (n.r. ianuarie 2007) îi puse lui Ili, prin intermediul Monicăi, o problemă dificilă: Pe lângă faptul că te tot sună această Anna Lesko, eu cred și că fresca asta poate avea o influență nefastă asupra fetiței noastre când se va uita la ea, îi spuse Monica, într-o seară, când se uitau la televizor, despre fresca semnată Anna Lesko 2000, de pe peretele cu ghinion, învecinat acestuia.”, a povestit Irinel Columbeanu in cartea sa.

Motivul invocat de Monica atunci a fost unul destul de simplu: fiica lor urma să vină pe lume curând, iar fresca nu ar fi avut o influență pozitivă asupra sa.

„De ce? Atâtea fete, aproape goale, ar fi cu siguranță pentru ea un exemplu prost la început de drum în viață. Te rog să o dai jos până se naște. Cum să o dau jos, vrei să stric casa?, îi răspunse el, deși știa de la Sabin că acesta, prudent intenționat, prevăzuse o modalitate tehnică de a putea fi mutate, la nevoie, oricare din cele trei fresce murale în altă parte sau într-o altă casă.”, își amintește domnul Columbeanu.

Ce s-a întâmplat cu fresca pictată de Anna Lesko

După divorțul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a așezat din nou la loc de cinste fresca realizată de Anna Lesko în vila de la Izvorani. Din păcate însă, după ce afaceristul și-a pierdut averea, aceasta a ars odată cu casa în care a locuit în cea mai mare parte a vieții sale.

„Avea să dispară iar, de data asta definitiv, arsă în flăcări pe 31 octombrie 2020, ca în titlul cântecului de debut al Annei. La vremea lansării sale, în toamna lui 2002, nimeni nu avea cum ști, nici cât e de premonitor, și nici când îi urma adeverirea”,  a încheiat relatarea omul de afaceri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: