Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu, copleșit de dorul fiicei sale: „Sper să mă revăd cu ea atunci când….”

Irinel Columbeanu, copleșit de dorul fiicei sale: „Sper să mă revăd cu ea atunci când….”

Irinel Columbeanu, copleșit de dorul fiicei sale

Irinel Columbeanu, copleșit de dorul fiicei sale. Fostul milionar a lansat primul volum al cărții sale “Istoriile unui vehement – Ipocrația”. Irinel îi duce dorul fiicei sale, Irinuca, plecată în America la mama ei. Ce mesaj i-a transmis fostul afacerist?

Irinel Columbeanu, copleșit de dorul fiicei sale: „Sper să mă revăd cu ea atunci când”

Irinel Columbeanu, copleșit de dorul fiicei sale. Irinel Columbeanu a avut parte de o perioadă productivă. Fostul afacerist și-a lansat primul volum al cărții sale “Istoriile unui vehement – Ipocrația”. Alături de el au fost fostele iubite ale sale, Brianna Caradja și Romanița Iovan. Chiar și așa, Irinel suferă foarte mult pentru că fiica sa, Irinuca nu este lângă el. Adolescenta locuiește împreună cu mama sa în America, iar de când a venit pandemia, Irinel nu și-a putut îmbrățișa fiica. Chiar dacă nu este alături de Irinuca, fostul milionar este cu sufletul alături de ea. Pentru trecerea dintre ani, Columbeanu a sfătuit-o să se bucure de la înălțime de artificii mai ales că se află în Las Vegas. ”I-am dat un sfat Irinei, și anume să se uite la artificiile din noaptea de Revelion din Las Vegas. Poți să te duci pe acoperișul unui hotel și să te uiți. Din ce cred eu, toată vacanța o vor petrece acolo. Irina va reîncepe școala pe data de 3 ianuarie”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Într-un interviu, Irinel Columbeanu a declarat că cel mai frumoas Crăciun pe care l-a avut a fost cel în care a făcut-o pe Irinuca să creadă în Moș Crăciun. Fostul milionar va petrece noaptea dintre ani într-o locație selectă de pe Bulevardul Kiseleff. Fostul afacerist din Izvorani își dorește să o revadă pe fiica sa. „Sper să mă revăd cu ea atunci când va fi și ea împlinită, iar de aceasta depinde și unde”.

Monica Gabor i-a mulțumit public lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a scris în cartea sa și despre relațiile pe care le-a avut femeile din viața sa. Monica Gabor a fost singura femeie din viața afaceristului care l-a făct tătic. Cei doi s-au despărțit în urmă cu 10 ani, iar împreună au o fiică de 14 ani. Chiar și așa, Irinel și Monica au păstrat o relație decentă de dragul fiicei lor. Fosta doamnă de la Izvorani a postat pe contul său de Instagram o poză cu coperta cărții lui Irinel, în semn de promovare și îndemn spre achiziție. Monica Gabor s-a mutat în America, acolo unde l-a cunoscut pe Mr Pink, iar acum locuiește cu el și copii lor. „Relația normală de respect reciproc între doi foști soți ce au și un copil împreună”, a declarat Irinel Columbeanu.

Fostul milionar a vorbit și despre viața pe care o duce Irinuca în America. Irinel a decis să o trimită pe fiica sa în America, la mama sa, pentru că afacerile sale au dat faliment. „Ceea ce mi-aș dori pentru ea să facă în viață coincide cu ceea ce mi-am dorit și mie: ceva care să conteze, nu numai pentru ea, ci și pentru ceilalți. Din acest punct de vedere, proiectul ei cu care eu sunt la curent este să facă medicina”, a mai spus fost om de afaceri, conform sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: