Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu, despre Monica Gabor! Motivul pentru care a fost numită „Scorpia de la Izvorani”

Irinel Columbeanu, despre Monica Gabor! Motivul pentru care a fost numită „Scorpia de la Izvorani”

La 10 ani de la divorțul dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor, omul de afaceri a dat detalii despre „adevărata față” a fostei sale soții. Mai mult, Columbeanu a precizat că Monica s-a schimbat imediat ce a semnat actele de căsătorie. Fostul milionar în euro a dezvăluit motivul pentru care fotomodelul a ajuns să fie numită „Scorpia de la Izvorani”.

Irinel Columbeanu, despre Monica Gabor! Motivul pentru care a fost numită „Scorpia de la Izvorani”

Irinel Columbeanu a scos la iveală anumite detalii din mariajul cu Monica Gabor. El a explicat că fosta soție a început să se comporte diferit după nuntă. „Da, au schimbat-o (banii – n.r.), la modul în care a ajuns să fie poreclită «Scorpia de Izvorani», în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări.

Da, au schimbat-o. Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să

aibă acces în felul acesta, e vorba de «power» (n.r. – putere). Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (n.r. – Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment din acest punct de vedere.”, a spus Irinel Columbeanu în podcast-ul moderat de Nasrin Ameri.

Pe de altă parte, Irinel Columbeanu a povestit și cum a aflat că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. S-a întâmplat în urmă cu mai bine de 2 ani, când cei doi discutau despre plecarea fiicei lor în SUA. „A trebuit să facem un act pe care ea l-a semnat cu numele Monica Wangsuo.”, a mai adăugat omul de afaceri, în același interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: