Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu, noi declarații despre despărțirea Monicăi Gabor. „Dacă aș avea o confirmare”

Irinel Columbeanu, noi declarații despre despărțirea Monicăi Gabor. „Dacă aș avea o confirmare”

De ceva timp se aude faptul că Monica Gabor și Mr. Pink și-au luat adio, lucru confirmat chiar de un apropiat de-al Monicăi. Irinel Columbeanua  fost unul dintre primii care a făcut declarații pe marginea acestui subiec. Acum, fostul milionar revine cu noi dezvăluiri bombă. Ce a putut să spună despre fosta sa soție.

Ce a mai declarat Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu nu se sfiește să vorbească la adresa fostei sale soții. Acesta a făcut noi declarații în ceea ce o privește pe Monica Gabor. Acesta a precizat că încă nu îi vine să creadă că fosta sa soție s-ar fi despărțit de Mr. Pink. Fostul milionar a fost întrebat dacă crede că Monica va lua în calcul varianta să se întoarcă la el, dar acesta a precizat că este aproape sigur că nu o va face. El a mai adăugat faptul că nu a vorbit cu Monica despre acest subiect și că preferă să păstreze o diplomație în ceea ce privește viața ei amoroasă.

Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat. Am fost tratat cu respect, nici mai mult, nici mai puțin. Totul a decurs foarte bine, mai bine decât mă așteptam. Ce am avut de transmis am spus. Monica este o femeie deșteaptă, dar și el. Consider că din ce este acum între ei o să se nască un progres.„, a declarat Irinel Columbeanu.

Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus „adio”

După ce au tot apărut semne și zvonuri ale separării celor doi, o persoana publică a confirmat informația, iar acum totul este clar. Un apropiat al Monicăi, handbalistul Paul Mantea, a spus că despărțirea celor doi este una definitivă, iar Monica Gabor nu are de gând să se mai întoarcă în America.

Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații.„, a declarat handabalistul Paul Mantea.

Monica Gabor a procedat față de iubitul său în același mod în care a făcut-o cu fostul soț Irinel Columbeanu. Aceasta nu a luat absolut nimic de la Mr. Pink, ci a păstrat doar câteva bijuterii cu valoare sentimentală pe care le ține într-un seif. Apropiații nu au dat foarte multe detalii despre despărțirea celebrului cuplu din showbiz.

Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel.„, a spus un apropiat de-al Monicăi Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: