Redactia.ro
Home » TV » Irinel Columbeanu, pus la zid de Denise Rifai. „Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro?”

Irinel Columbeanu, pus la zid de Denise Rifai. „Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro?”

Irinel Columbeanu o duce din ce în ce mai rău. Fostul afacerist care a avut o viață de lux, a ajuns într-o stare foarte gravă din punct de vedere financiar. Fostul soț al Monicăi Gabor a fost pus la zid de jurnalista Denise Rifai, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Ce a declarat Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai invidiați oameni din România, în urmă cu câțiva ani. Fostul afacerist a trăit o viață îmbelșugată și fără lipsuri, însă, acum, a ajuns într-o stare foarte gravă din punct de vedere financiar.

Denise Rifai i-a pus câteva întrebări lui Irinel Columbeanu cu privire la decăderea din lumea afacerilor și cum a reușit, deodată, să piardă toată averea. Întrebarea jurnalistei l-a luat prin surprindere pe fostul afacerist, vizibil marcat de declin.  Fostul afacerist a vorbit despre toată suferința prin care trece, atât din cauza situației din punct de vedere financiar, cât și din cauza dorului de fiica sa, Irinuca.

„Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro?, „V-ați găsit alinarea în pastile și alcool?”, „V-a iubit Monica Columbeanu?”, „Câți bani ați dat pentru a apărea pe paginile ziarelor”, „Plecarea Irinei în SUA este eșecul vieții dumneavoastră?”, „Sunteți un afemeiat?”, „Este astăzi Irinel Columbeanu un om învins?”, au fost doar câteva dintre întrebările tăioase pe care Denise Rifai i le-a adresat fostului afacerist.

Faptul că Irinel Columbeanua  intrat într-o perioadă de colaps nu mai este un secret pentru nimeni. Fostul afacerist va răspunde, marți, 15 decembrie la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată, de la 23:00, la Kanal D!, și vorbește  despre decădere și cum a ajuns în această situație.

Din promo-ul următoarei ediții, în momentul în care a fost întrebat „Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro?”, fostul afacerist a replicat„Nu vreau să ajung să vă explic dumneavoastră”.

Deși este conștient de situația în care a ajuns, Irinel Columbeanu face haz de necaz cu fiecare ocazie. Fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns și în emisiunea  iUmor. Fostul afacerist a participat în ediția de weekend a emisiunii și i-a lăsat mască pe toți cu glumele sale în ceea ce privește greutățile în plan financiar pe care le are.

Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele!”, a spus, pentru început, fostul afacerist.

Mai în glumă, mai în serios, Irinel Columbeanu a mărturisit că i-au plăcut femeile și viața pe care a dus-o.

N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți? Femeile au instinctul acesta matern fabulos, am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta. Când eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă”, a mai spus Irinel Columbeanu.

 

Irinel Columbeanu, datorii și la cimitir

Perioada de declin a afaceristului a apărut în urmă cu câțiva ani. Apropiații acestuia au mărturisit cum a ajuns fostul afacerist în această situație.

,,Irinel a vândut pe rând proprietățile, una după alta. A vândut un apartament, iar din acei bani a reușit să își păstreze statutul. Mai apoi s-au terminat banii și a vândut altul și tot așa. Mulți ani a reușit să păcălească pe toată lumea și si să lase senzația că încă este potent din punct de vedere financiar. Numai că a ajuns într-un punct în care efectiv nu mai are ce să mai vândă. A rămas fără nimic, au mărturisit apropiații acestuia, în urmă cu câteva luni.

Irinel Columbeanu are datorii și la cimitir. Fostul milionar din Izvorani nu a mai putut să achite nici măcar impozitul pentru locul de veci al părinților săi, motiv pentru care locul arată deplorabil. Irinel a acumulat o datorie de 117 lei la cimitir, acolo unde sunt înmormântați părinții lui.

”N-am mai văzut pe cineva aici (la mormânt n.r.) de nu mai știu când. El (Ion Columbeanu n.r.) a fost un om foarte bun. Când trăia, mă ruga să am grijă de mormântul soției lui și îmi mai dădea câte ceva” a spus îngrijitorul cimitirului, pentru playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: