Redactia.ro
Home » Știri » Iryna, o mamă a cinci copii și veteran de război, a murit în timp ce apăra capitala Kiev

Iryna, o mamă a cinci copii și veteran de război, a murit în timp ce apăra capitala Kiev

GALERIE FOTO (5) Iryna, o mamă a cinci copii și veteran de război, a murit în timp ce apăra capitala Kiev

Iryna,o mamă a cinci copii și veteran de război, a murit în timp ce apăra capitala Kiev. Rusia continuă să atace Ucraina, iar în momentul de față, armat rsusă se apropie de capitala Kiev. Cu toate astea, soldații ucraineni luptă cu toate puterile pentru a-i opri pe ruși. Iryna Tsvila, veteran de război și-a dat viața în timp ce apăra capitala țării. A lăsat în urmă cinci copii.

Iryna, o mamă a cinci copii și veteran de război, a murit în timp ce apăra capitala Kiev

Atacul Rusiei asupra Ucrainei face din ce în ce mai multe victime. Soldații ucraineni luptă de trei zile pentru a-i opri pe ruși să acapareze capitala Ucrainei. Iryna Tsvila, o mamă a cinci copii, și-a dat viața pentru țara ei. Veteran de război, Iryna a murit în timp ce apăra Kievul.

Aceasta a respins un asalt blindat din partea rușilor, lângă capitală. Ucraineanca a murit joi, 24 februarie, în prima linie a atacurilor lansate de Rusia asupra Ucrainei. Iryna a lăsat în urmă cinci copii și făcea parte din Brigada de reacție rapidă a Gărzii Naționale Ucraineană. 17% din armata Ucrainei este formată din femei. Femeile și-au lăsat familiile și au plecat să lupte pentru țara lor. Alături de Iryna sunt comemmorați și alți tineri militari, printre care Nazar Kravchuk, Oleksandr Zvieriev, Vitaly Skakun, ucişi în luptă.

Un soldat ucrainean s-a aruncat în aer cu tot cu un pod din Ucraina

Tot mai mulți soldați ucraineni au murit în atacurile provocate de Rusia. Vitaliy Skakun nu va fi uitat niciodată de ucraineni. Inginer în unitatea militară ucraineană, Vitaly a murit după ce s-a aruncat în aer pe un pod pe care se oferise voluntar să îl mineze pentru a opri înaintarea coloanei de tancuri. Pentru a opri înaintarea coloanei tancului, s-a decis aruncarea în aer a podului rutier Genichesky. Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat că Vitaliy Volodymyrovych Skakun, un inginer al unui batalion separat, s-a oferit voluntar pentru a îndeplini această sarcină. Podul era minat, dar nu a avut timp să plece.

Vitaly Skokun

În această zi dificilă pentru țara noastră, când poporul ucrainean luptă cu ocupanții ruși din toate direcțiile, unul dintre cele mai grele locuri de pe harta Ucrainei a devenit trecerea din Crimeea, unde s-a întâlnit un batalion de infanterie marină cu primii dușmani. Pentru a opri înaintarea coloanei de tancuri, s-a luat decizia de a arunca în aer podul auto Genichesky. Inginerul Vitaliy Volodimirovici s-a oferit voluntar să îndeplinească această sarcină. Podul a fost minat, dar nu a avut timp să plece.Din relatările camarazilor săi, Vitaliy a luat legătura și a raportat că podul a fost minat. Imediat a avut loc o explozie. Un frate de-al nostru a fost ucis. Fapta sa eroică a încetinit semnificativ avansarea inamicului, permițând unității să se redisloce și să-și organizeze apărarea. Comandamentul Corpului de pușcași marini îl vor decora post mortem pe Vitaliy Volodimirovici Shakun. Invadatori ruși, să știți, vă arde pământul sub picioare! Vom lupta până vom muri! Cât suntem în viață vom lupta!” se arată în postarea Statului major al Forţelor Armate Ucrainene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: