Redactia.ro
Home » Exclusiv » Isabela l-a făcut praf pe Daniel Onoriu! Abia acum s-a aflat adevărul despre divorț: ”Sunt o femeie liberă!” EXCLUSIV

Isabela l-a făcut praf pe Daniel Onoriu! Abia acum s-a aflat adevărul despre divorț: ”Sunt o femeie liberă!” EXCLUSIV

GALERIE FOTO (5) EXCLUSIV Isabela Onoriu

Perioada în care Isabela (încă) Onoriu păstra tăcerea cu privire la fostul pilot de curse a luat sfârșit. Frumoasa șatenă a dat cărțile pe față și a spus adevărul, în exclusivitate pentru REDACTIA.RO. Motivul despărțirii de Daniel Onoriu, precum și sentimentele care o încearcă în acest moment sunt doar câteva dintre subiectele pe care Isabela le-a abordat.

Telenovela dintre Isabela și Daniel Onoriu pare că nu va lua sfârșit prea curând. În ultimul „episod”, fostul pilot de curse făcea destăinuiri despre cea cu care și-a petrecut ultimii ani. De această dată a venit rândul Isabelei să îi dea replica fostului pilot de raliuri și să dezvăluie motivele reale ale despărțirii.

Isabela spune adevărul despre divorț

De mai bine de jumătate de an Isabela și Daniel sunt la cuțite, iar urmăritorii de pe rețelele de socializare sunt la curent cu toate detaliile. Încă soția lui, Isabela a dezvăluit cum se simte de mai bine de 6 luni și cât de afectată este în prezent de ceea ce se întâmplă în jurul ei.

„De mai bine de șase luni sunt într-un scandal cu fostul soț, scandal alimentat de el pe rețelele de socializare, dar și în mass-media! Sper ca atunci când instanța va da un verdict clar să înceteze cu tot și să își vadă de viața lui! Toată denigrarea făcută de fostul meu soț a fost pentru mine o traumă și încă este. Sper ca lucrurile să se așeze cum trebuie într-o zi și să se termine totul. A fost vina lui în totalitate pentru că s-a ajuns într-o astfel de situație”, a mărturisit cu sinceritate Isabela Onoriu.

S-a rupt lanțul de iubire dintre Daniel Onoriu și Isabela
S-a rupt lanțul de iubire dintre Daniel Onoriu și Isabela

Șatena nu trăiește cu regrete

În ceea ce privește căsnicia pe care a avut-o cu Daniel Onoriu, Isabela nu dă semne că ar regreta, mai ales după toate momentele petrecute împreună. Nu mai este niciun secret faptul că nepotul lui Gabi Luncă a făcut tot posibilul pentru a-și răsfăța aleasa inimii. Excursiile în cele mai exotice locuri, dar și cadourile scumpe au reprezentat un moft pentru Daniel Onoriu. Totuși, decizia de a divorța și de a rupe orice legătură este cât se poate de clară și irevocabilă.

„Nu mă gândesc la regrete. Timpul nu-l poți da înapoi. A fost o căsnicie cu bune și cu rele, dar la un moment dat drumurile noastre s-au separat. Pentru mine a fost cea mai bună decizie pe care puteam să o iau”, a declarat Isabela în exclusivitate pentru Redactia.ro.

Isabela Onoriu dă vina pe fostul soț pentru divorț
Isabela Onoriu dă vina pe fostul soț pentru divorț

Isabela Onoriu: ”Sunt o femeie liberă!”

Încă din momentul în care Isabela a dorit să divorțeze de Daniel Onoriu acesta ar fi declarat tot felul de lucruri despre cea care i-a fost alături pe patul de spital. Printre multe altele se numără și faptul că Isabela și-ar fi dorit numai banii săi, iar în prezent ar avea o relație cu un bărbat însurat, cu doi copii. Cea care încă îi poartă numele de familie a ieșit la atac și a negat vehement acuzațiile aduse.

„Nu există așa ceva! Este o răutate din partea lui (n.r. – faptul că a stat cu el pentru avere). Aștept să se finalizeze divorțul. Eu din septembrie de când am depus actele sunt o femeie liberă. Daniel Onoriu poate spune orice își dorește, dar e vorba despre frustrările lui. Oamenii fericiți nu au timp să comenteze viața altora”, a explicat Isabela (încă) Onoriu.

Isabela Onoriu dă de pământ cu fostul soț
Isabela Onoriu dă de pământ cu fostul soț

Fosta lui „Ono”, mai fericită ca niciodată

Chiar dacă nu a reușit să divorțeze de bărbatul alături de care a trăit timp de cinci ani, Isabela Onoriu nu este singură. Femeia a recunoscut că se află într-o relație cu un bărbat ce pare că o face să uite cu totul de întregul scandal în care este implicată. Viața sa sentimentală este din ce în ce mai bună, motiv pentru care Isabela nu exclude varianta de a îmbrăca din nou rochia de mireasă și de a deveni mamă pentru prima dată.

„Deși nu mai vreau să îmi expun viața personală, pot spune că acum sunt împlinită. Iubesc și sunt iubită în același timp. Asta îmi dă putere să trec peste toate răutățile. În ceea ce privește căsătoria și venirea pe lume a unui copil, pot spune doar atât, toate la timpul lor”, a încheiat Isabela Onoriu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: