Redactia.ro
Home » Monden » Îşi bănuia soţul de ce e mai rău. A montat camere video în locuinţă ca să-l spioneze. Când a văzut ce face bărbatul, a cerut divorţul!

Îşi bănuia soţul de ce e mai rău. A montat camere video în locuinţă ca să-l spioneze. Când a văzut ce face bărbatul, a cerut divorţul!

Lynalice, o femeie care devenise foarte nemulţumită de atitudinea soţului ei, a instalat camere de supraveghere în diferite colţuri ale locuinţei, cu scopul de a-şi supraveghea bărbatul cât timp ea lipsea de acasă.

Iar răspunsul la nedumeririle ei au apărut imediat.

Soţul neglija trebuirile casnice în favoarea maşinilor

Lynalice, care are numele de utilizator @5kids5catssomedogstoo pe TikTok, a distribuit un videoclip în urmă cu câteva luni, în timp ce făcea curat în casă. Clipul începe cu fotografii din dormitor, sufragerie și zona de luat masa, toate având haine, genți și jucării împrăștiate pe podea.

@5kids5catssomedogstoo @Choosing Our Roots Has done so much to change so many lives! #cleaning #cleantok #timelapse #viral #adhd #momtok #depressionhouseclean #oddlysatisfying ♬ Good Vibes (Instrumental) – Ellen Once Again

În textul din videoclip, ea a explicat că lucrase 10 ore pe zi în ultima săptămână și a avut doar o zi liberă pentru că era bolnavă. A continuat clipul cu un munte de vase din chiuvetă și pe blatul din bucătărie, imagini însoțite de testul: „Aș vrea să mă prefac că nu sunt singura persoană care face curățenie, dar după cum puteți vedea…”

Ce au relevat imaginile filmate de camerele-spion? Faptul că bărbatul neglija copiii, casa şi altre treburi casnice, pentru a-şi dedica timpul pasiunii lui: maşinile.

Toată atenția lui a fost concentrată asupra celor patru mașini la care vrea să lucreze în permanență. Obsesia lui a atins un nivel maxim și a adus chiar și piese de mașină în casă și a lăsat ulei peste tot”, a afirmat femeia în videoclipul de pe TikTok.

Femeia s-a mutat într-o casă nouă

Videoclipul a adunat peste 7 milioane de vizualizări, utilizatorii TikTok arătându-și sprijinul pentru Lynalice în comentarii. Într-un alt clip postat în urmă cu câteva zile, Lynalice a spus că s-a mutat într-o casă nouă.

Studiile arată că femeile fac mai multe treburi casnice decât bărbații. Potrivit unui studiu publicat de British Medical Journal în august 2021, femeile din întreaga lume își asumă de trei ori mai multe treburi casnice decât bărbații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: