Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Își săpa grădina când a găsit ceva terifiant. A chemat poliția de îndată

Își săpa grădina când a găsit ceva terifiant. A chemat poliția de îndată

își săpa pământul

Un bărbat a avut parte de șocul vieții sale în timp ce-și săpa grădina. Nici acum nu și-a revenit din șocul trăit. Autoritățile au sosit de urgență la reședința bărbatului pentru a vedea ce se petrece cu adevărat!

Își săpa grădina și a trăit șocul vieții sale

A decis să-și reamenajeze spațiul din spatele casei, așa că a decis să sape tot pământul. La un moment dat, a sesizat că patrupedul familiei, un câine-lup, a început să se agite în jurul unui morman de pământ. A început să sape cu labele și să schelecăie, ca și cum ar fi ceva îngropat acolo.

După cum era firesc, bărbatul s-a dus să vadă ce se întâmplă acolo. După ce a săpat puțin, a dat de ceva tare. Când a realizat ce se întrevede, i s-au înmuiat picioarele. Nu i-a venit să creadă ce îi indicase patrupedul: un schelet uman.

A chemat autoritățile de îndată

Speriat de ce găsise în propria-i grădină, bărbatul a alertat autoritățile. El a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul și a spus că nu știa de existența unui cadavru ascuns la el în curte. După cum era firesc, poliția i-a îndrumat să părăsească perimetru și să lase specialiștii să facă investigații.

După zile întregi de anchetă, autoritățile au anunțat că e vorba chiar de mai multe schelete umane. Și asta pentru că acea casă era construită deasupra unui cimitir. Ce-i drept, celelalte schelete umane erau îngropate la o adâncime mult mai mare față de cel descoperit de bărbat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini