Redactia.ro
Home » Știri » Ispita de la Insula Iubirii care e profesoară de matematică! Are doar 23 de ani

Ispita de la Insula Iubirii care e profesoară de matematică! Are doar 23 de ani

Insula Iubirii e una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Prin urmare, cei care se uită cu sufletul la gură fiecare episod, vor să știe totul despre concurenți. Toți vor trece prin cel mai dur test al fidelității. Vor conviețui timp de 21 de zile alături de cele mai provocatoare ispite. Există la Insula Iubirii o ispită care e profesoară de matematică! Despre cine e vorba?

Ispita de la Insula Iubirii care e profesoară de matematică

Al șaselea sezon de la Insula Iubirii a cucerit deja telespectatorii. Emisiunea e difuzată în fiecare luni și marți, de la 8:30, pe Antena 1. Cinci cupluri trec prin cel mai dur test al relației. Au o călătorie plină de tentații și provocări.

Printre ispite există și o tânără care e profă de matematică! Eda Csoregi se numără printre cele 10 ispite feminine de la „Insula Iubirii”, sezonul 6. Show-ul va începe în curând la Antena 1 și va fi prezentat de Radu Vâlcan.

Eda Csoregi, ispită în sezonul 6 de la Insula Iubirii 2022

Eda Csoregi are doar 23 de ani și este profesoară de matematică. Tânăra este pasionată de modelling și atletism. Eda se descrie ca o persoană ambițioasă și puternică, totodată, o fire comunicativă.

Ispita a declarat că pornește în aventura „Insula Iubirii” cu inima deschisă și că este gata să experimenteze lucruri noi și chiar să-și găsească sufletul pereche! Eda Csoregi este pregătită să seducă, dar nu exclude posibilitatea ca și ea să fie sedusă.

„Îmi place să seduc. O să îmi arăt calitățile. Ar fi foarte frumos să îmi găsesc jumătatea aici. Adică ar fi special”, a mărturisit ea înainte de începerea emisiunii la Antena 1.

Rey și ispita Eda, momente incendiare la Insula Iubirii

Rey și ispita Eda și-au arătat deja afecțiunea unul față de celălalt. Rey pare ca deja vrea să o dea uitării pe iubita lui, Lavinia. Mai mult, acesta pare ca vrea să înceapă un nou capitol din viața lui.

Rey și ispita Eda Csoregi au avut parte de momente pline de tandrețe în Camera Liberă, iar cei doi s-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună.

Ce spune Eda despre Rey și Lavinia

Ispita Eda Csoregi a mărturisit că Lavinia și Rey au o relație toxică, însă s-ar bucura pentru concurentă dacă și-ar găsi un alt partener cu care să fie fericită și să trăiască cele mai frumoase experiențe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: