Redactia.ro
Home » Monden » Ispita Romeo recunoaște că a fost bătut de Răzvan, partenerul Emei, de la Insula Iubirii, după terminarea filmărilor: „Am rămas inconștient, am fost amenințat că…”

Ispita Romeo recunoaște că a fost bătut de Răzvan, partenerul Emei, de la Insula Iubirii, după terminarea filmărilor: „Am rămas inconștient, am fost amenințat că…”

Ispita Romeo Vasiloni recunoaște că a fost bătut de Răzvan, partenerul Emei, de la Insula Iubirii, după terminarea filmărilor: „Am rămas inconștient, am fost amenințat că...”

Ispita Romeo Vasiloni recunoaște că a fost bătut de Răzvan, partenerul Emei, de la Insula Iubirii, după terminarea filmărilor. Iată detaliile!

Dezvăluiri șocante ale ispitei Romeo despre bătaia primită de la Răzvan

Seria de evenimente tensionate și conflicte neașteptate din cadrul emisiunii Insula Iubirii a atins cote alarmante odată cu dezvăluirile spectaculoase făcute de ispita Romeo Vasiloni. După numeroase speculații și zvonuri care au circulat în jurul relațiilor dintre Romeo, Răzvan Kovacs și iubita acestuia, Ema Oprișan, a venit momentul în care ispita a decis să rupă tăcerea și să împărtășească public adevărul din spatele controverselor.

Conflictul dintre Romeo și Răzvan a început chiar din prima ediție a emisiunii Insula Iubirii, când privirile lor tăioase au dezvăluit că cei doi se cunosc dinainte. Ambii bărbați sunt din același oraș și au avut un istoric de conflicte, iar prezența lor în cadrul aceleiași emisiuni a dus la o tensiune palpabilă. Romeo s-a îndrăgostit de iubita lui Răzvan, Ema Oprișan, iar situația s-a deteriorat rapid.

În contextul emisiunii, relația dintre Ema și Răzvan a fost pusă la încercare de mai multe ori. Căderile în capcane și seducția din partea altor concurente au făcut ca relația lor să fie supusă unor încercări serioase. Cu toate acestea, pe măsură ce emisiunea a evoluat, Ema a decis să se deschidă și să împărtășească sentimentele sale pentru Romeo.

Când Romeo a aflat de înșelăciunile lui Răzvan și de relația lui cu Daria, acesta a avut o reacție puternică. Însă, imaginile cu Romeo și Ema au ajuns și la Răzvan, declanșând o explozie de furie din partea acestuia. Furia lui Răzvan s-a transformat într-o acțiune violentă, conform mărturiei lui Romeo. Acesta a declarat că Răzvan l-a bătut după terminarea filmărilor pentru Insula Iubirii, lăsându-l inconștient și amenințându-l să nu spună nimic despre incident.

Desfășurarea evenimentelor a fost confirmată de Romeo Vasiloni într-o declarație publică, recunoscând că a fost bătut de Răzvan Kovacs.

„Salutare, oameni buni! Fac și eu acest video cu durere în glas pentru domnul Speak, care mi se pare un om excepțional, extraordinar, nu mai am cuvinte pentru el. Pentru faptul că a avut curajul să spună că acel individ, nu mai dau nume, a năvălit peste mine cu încă câțiva inși. Că nu mai știu, pentru că am rămas inconștient și puteți să vedeți și voi ce mi s-a întâmplat. ‘, a spus Romeo Vasiloni pe Internet.

Romeo Vasiloni, recunoscător în fața lui Speak pentru că a spus adevărul pe Youtube

Într-un mesaj de recunoștință adresat lui Speak, care a dezvăluit incidentul, Romeo și-a arătat mâna bandajată ca dovadă a loviturilor suferite.

Această dezvăluire șocantă aruncă o lumină proaspătă asupra tensiunilor și rivalităților care pot să apară în cadrul emisiunilor de televiziune. În același timp, incidentul arată că comunicarea și deschiderea față de adevăr sunt esențiale pentru gestionarea situațiilor dificile și pentru clarificarea aspectelor neclare. Este evident că drama de la Insula Iubirii a luat o întorsătură neașteptată, care nu poate fi neglijată de către telespectatori și pasionații de reality show-uri.

Dar mă bucur că încă mai există oameni care au curaj să spună pe față exact așa cum este situația, sau cum o văd ei, din punctul lor de vedere. Așa că, încă o dată, domnul Speak și întregii echipe de acolo, vreau să vă mulțumesc pentru că ați avut curajul să spuneți public ceea ce mi s-a întâmplat. Pentru că eu n-am avut curaj să fac asta, deoarece am fost amenințat că, dacă fac asta, o să se repete ceea ce puteți vedea. Ce să zic, mulțumesc din suflet și faceți-vă treaba în continuare la acea emisiune, că, personal, mie îmi place foarte tare. Pa!’, a mai declarat Romeo Vasiloni, într-un filmuleț postat pe TikTok.

„Băi, lasă-mă, unde era Johnny F*tadelo, băi, băiatule! Mie mi se pare că boy-ul ăsta încearcă să fie macho, dar e un bălan, mă, ești nebun? E un bălan!Lipsa asta de respect, tu știi că ai venit cu o o persoană, cu o fată după tine, nu poți să te arunci, să te lingi cu alea, să faci toate schemele alea. Măcar anunță sau zi: iubita mea, vezi că eu am chef să fac asta. Să își asume!”, a spus Speak despre Răzvan apoi.

Totodată, Natanticu și-a spus și el părerea:

„Nu știe să își aleagă cuvintele, nu e foarte deștept. El a vrut să zică, acuma nu vreau să îi țin partea, dar a vrut să spună că afară are libertatea să își aleagă orice femeie. A zis că are libertatea de a se duce și colo, și colo. Dar cum s-a exprimat aici…”.

Cu toate acestea, în ciuda a ceea ce a fost prezentat în emisiune, adică că Ema și Răzvan și-au încheiat relația, au apărut imagini care arată în mod clar că ea este gravidă, pe litoralul românesc, în compania lui Răzvan.
Sursa foto: Viva
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: