Redactia.ro
Home » Știri » Isterie la Casa Albă! Fotografia cu prima-doamnă care i-a speriat pe americani

Isterie la Casa Albă! Fotografia cu prima-doamnă care i-a speriat pe americani

GALERIE FOTO (2)

O fotografie controversata pare sa fi pus pe jar internautii de peste ocean. Protagonista, sotia falsa a presedintelui Trump, care l-a insotit la un eveniment recent.

Chiar daca nu a fost confirmat acest lucru, este stiut faptul ca Melania isi mai trimite dublura la treaba cand nu doreste sa participle la anumite evenimente cu sotul sau chiar din alte motive. Astfel ca, o fotografie recent postata pe Twitter o infatiseaza pe prima doamna a Americii cu o alta… infatisare. Acesta a fost motiv suficient ca internautii sa faca speculatii si sa se dea cu parerea cu privire la dublura Melaniei ce l-a insotit pe Trump la un eveniment. „Nu am crezut niciodată cospirațiile #FakeMelania, dar se poate spune că 100% nu este ea, pentru că se uită cu drag la un pom de Crăciun din depărtare”, ar fi scris unul dintre urmaritorii lui Trump pe Twitter.

Trump, declaratii controversate despre Covid-19

Chiar daca a fost bolnav de coronavirus si tratat in doar 3 zile, Trump inca are puterea sa initieze tot felul de controverse cu privire la pandemia care a acaparat lumea. In plus, se arata deranjat de felul in care se face testarea in momentul de fata in Statele Unite. „Știți de ce avem atât de multe cazuri? Pentru că testăm atât de mult. Într-un fel e bine, într-un alt fel este prostesc. Dacă se prăbușește un avion și mor 500 de oameni nu vorbește nimeni despre asta. Covid, Covid, Covid, Covid. Apropo, pe 4 noiembrie, nu veți mai auzi de Covid. Sistemul de raportare în această ţară nu e în regulă. Dacă cineva e grav bolnav de inimă, aproape de moarte, şi se îmbolnăveşte de Covid, America raportează moarte de Covid, alte ţări raportează decesul din cauza problemei de inimă. Trebuie să investigăm lucrurile, sunt un pic pe dos”,a declarat Donald Trump, presedintele Americii.

Loading...