Redactia.ro
Home » Știri » Contul de Twitter al lui Trump a fost spart. Ce parola avea cel mai puternic om din lume

Contul de Twitter al lui Trump a fost spart. Ce parola avea cel mai puternic om din lume

Se intampla si la case mai mari! In plina campanie electorala, contul de Twitter al lui Donald Trump, presedintele Americii, a fost spart de hackeri. Parola este cu siguranta demna de un presedinte American.

“Make America Great Again”, este sloganul de campanie al lui Donald Trump, actualul sef de stat al Americii. Acesta a fost motiv suficient sa se regaseasca si in parola contului de Twitter al presedintelui SUA, la care se adauga si 2020, unul dintre cei mai grei ani din istoria lumii. maga2020! este parola contului de Twitter al lui Trump, care, potrivit presei de peste ocean, a fost foarte usor de dedus de catre hackeri. Atacurile cibernetice sunt la ordinea zilei peste tot in lume, iar faptul ca Trump a ramas fara parola contului de Twitter nu a luat prin surprindere pe nimeni, din contra. Specialistii in IT se arata ingrijorati de alegerea unei parole atat de simple pentru un cont atat de controversat, chiar daca este nevoie de doi pasi de autentificare pentru aceasta platforma.

Doar Iisus Hristos este mai faimos decat Trump

Este bine stiuta aciditatea cu care Trump trateaza orice lucru in viata politica si nu numai. Astfel ca, presedintele SUA nu a ezitat sa spuna intr-un miting electoral sustinut in Carolina de Nord ca doar Iisus Hristos este mai celebru ca el.

Trump, infectat cu Covid-19

Chiar daca a spus in repetate randuri ca nu crede in pandemia de coronavirus care a pus stapaniere pe lume si care face ravagii in Statele Unite, Donald Trump a fost rapus intr-un final de temutul virus, cel putin asa a lasat de inteles. Interesant este faptul ca acesta s-a vindecat miraculos in doar trei zile, fapt ce lasa loc de interpretari in ceea ce priveste strategia de campanie pentru a fi cat mai aproape de electorat. Astfel ca, presa si criticii de peste ocean se intreaba daca Trump a fost intr-adevar bolnav de Covid sau a fost doar o manevra electorala pentru a mai castiga din simpatia americanilor greu incercati de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: