Redactia.ro
Home » Știri » Donald Trump spune că doar Iisus Hristos este mai faimos decât el

Donald Trump spune că doar Iisus Hristos este mai faimos decât el

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, s-a reîntors la mitinguri. Într-un miting electoral susținut în Carolina de Nord, joi,  Donald Trump a declarat că doar Iisus Hristos este mai celebru decât el. 

*-+

Donald Trump se consideră faimos

 

Donald Trump a declarat că doar Iisus Hristos este mai celebru decât el. „Cineva îmi spunea zilele trecute – «ești cel mai celebru om din lume, de departe!». I-am răspuns: «Nu, nu sunt!». Apoi el m-a întrebat: «Păi și cine e mai faimos?», iar eu am răspuns: «Iisus Hristos!»”, a povestit Donald Trump, moment în care oamenii adunați la miting au început să aclame.

Trump, înainte de a îl pomeni, a transmis condoleanțe pentru Joe Biden, după ce două persoane angajate în campania sa au fost testate pozitiv la noul coronavirus. Cu măști sau fără măști, poți să faci ce ai face, dar să știți, tot trebuie să te ajute șefu’!”, a mai spus președintele Trump arătând spre cer. 

Discursul președintelui vine la o săptămână după ce Eric Trump a declarat că tatăl său a salvat creștinismul.  „Partidul Democrat, extrema-stângă, au devenit partidul ateilor, vor să atace Creștinismul, vor să închidă biserici, dar sunt perfect de acord să țină magazinele cu băuturi alcoolice deschise”, spunea fiul mai mic al lui Donald Trump în cadrul unui interviu radio, cu o săptămână în urmă. 

Joe Biden, contracandidatul democrat al lui Donald Trump, este creștin catolic practicant și încearcă să obțină sprijinul unui segment compact de votanți care l-au susținut pe Trump în 2016 – creștinii evanghelici din SUA.

 

Donald Trump, prima ieșire publică după vindecarea de COVID-19

 

Președintele Donald Trump s-a întors la mitingurile de campanie, la foarte puțin timp după vindecarea de Covid-19. Trump le-a spus susținătorilor săi că s-a simțit precum ,,Superman” după ce i-a fost administrat medicamentul Regeneron cu anticorpi.

„Vaccinurile vor apărea curând, terapiile la fel și, sincer, și leacul! Tot ce știu eu este că am luat ceva, naiba știe ce o fi fost, dar mi-am revenit foarte repede. Nu știu ce mi-au dat. Anticorpi. Anticorpi. Nu știu, i-am luat și m-am simțit ca Superman. Acum mi se spune că sunt imun. Aș putea să vin printre voi și să vă pup pe toți. V-aș pupa pe fiecare în parte, bărbat, femei, nu contează!”, a adăugat Trump.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: