Redactia.ro
Home » Știri » Fiul cel mic al lui Donald Trump, pozitiv la testul COVID-19. Cum se simte Barron Trump

Fiul cel mic al lui Donald Trump, pozitiv la testul COVID-19. Cum se simte Barron Trump

Fiul cel mic al lui Donald Trump, Barron Trump a fost şi el testat pozitiv la COVID-19. Anuntul a fost facut de Prima Doamna a Statelor Unite, Melania Trump, care a trecut la randul ei prin aceasta situatie de curand. Atat ea, cat si presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, au contractat temutul virus la inceputul lunii octombrie.

Melania Trump a scris intr-un text intitulat “Experienţa mea cu COVID-19” ca, la doua saptamani dupa ce a fost testata pozitiv, la cel ca si sotul ei Donald Trump, imediat s-a gandit la fiul ei, Barron Trump.

“Bineinteles, imediat m-am gandit la fiul nostru”, a marturisit Melania Trump. Rezultatul a fost unul imbucurator la acel moment.

“Spre marea noastra uşurare, a fost testat negativ. Îngrijorarea mea a devenit realitate însă când a fost testat din nou şi rezultatul a fost pozitiv”, a declarat Melania Trump. Prima Doamna a Americii a precizat ca intre timp Barron Trump a fost testat din nou negativ, transmite AFP.

Donald Trump, confirmat cu coronavirus

Pe 2 octombrie, Donald Trump a confirmat, pe Twitter, ca este confirmat cu noul coronavirus. Presedintele american s-a tratat la centrul medical Walter Reed. Dupa anunt, s-a aflat ca presedintele a inceput sa aiba primele simptome ale bolii. Seful de stat american a prezentat febra si tuse, insa aceste simptome s-au ameliorat considerabil in zilele urmatoare.

Donald Trump, plimbare cu masina in carantina

Pe timpul carantinei, Trump s-a plimbat cu masina blindata a celor de la Serviciile Secrete Americane, in jurul centrului de ingrijiri. Liderul SUA si-a salutat fanii veniti acolo pentru a-si sustine presedintele. Trump era pe locul din dreapta spate a masinii, purta mască, la fel ca si cel aflat pe locul din fata, cel mai probabil fiind unul dintre agentii echipei de securitate.

La aceea vreme, expertii in domeniul sanitar au criticat comportamentul din timpul carantinei al lui Donald Trump si au atras atentia asupra unui potential val de infectari printre cei care au intrat in contact cu seful de stat american.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: