Redactia.ro
Home » Monden » Îţi mai aduci aminte de „Betty cea urâtă”? Viaţa actriţei s-a schimbat total la mai bine de 20 de ani de la premiera serialului

Îţi mai aduci aminte de „Betty cea urâtă”? Viaţa actriţei s-a schimbat total la mai bine de 20 de ani de la premiera serialului

GALERIE FOTO (3)

Te-ai gândit vreodată ce s-a întâmplat cu celebra „Betty cea urâtă” la două decenii după ce lumina reflectoarelor a încetat să mai cadă asupra ei? O privire asupra transformării spectaculoase a vieții Anei Maria Orozco, actrița emblematică a serialului, dezvăluie o călătorie impresionantă.

Îţi mai aduci aminte de „Betty cea urâtă”

Încă de la debutul ei fulminant în anii ’90, în „Betty cea urâtă”, Ana Maria Orozco a devenit un nume cunoscut pe scena internațională. Pe lângă aparițiile sale în cinematografie și teatru, precum și participările în diverse emisiuni TV, ea rămâne în inimile multora drept Beatriz Pinzón, personajul timid și inteligent care se îndrăgostește de șeful ei.

Viaţa actriţei s-a schimbat total la mai bine de 20 de ani de la premiera serialului

Astăzi, la mai bine de două decenii de la debutul său, Orozco, acum la vârsta de 50 de ani, și-a reinventat imaginea, devenind o prezență radiantă și plină de încredere, departe de timiditatea personajului său iconic. Schimbarea sa radicală a uimit și cel mai înrăit fan, mulți dintre ei abia recunoscând-o pe fosta „Betty cea urâtă”.

Într-o mișcare de curaj, actrița a ales să pozeze nud, etalându-și silueta impecabilă care a consacrat-o ca una dintre cele mai admirate și atractive figuri publice. În spatele strălucirii, viața personală a Anei Maria Orozco include două fiice, rod al căsătoriei cu artistul argentinian Martín Quaglia, născute în 2004 și, respectiv, 2010.

Cu toate acestea, povara faimei a determinat-o pe Orozco să se retragă din lumina reflectoarelor pentru trei ani, căutând refugiu în intimitatea vieții de familie. „Totul a fost foarte intens și orice exces se transformă într-un rău”, împărtășește actrița, evidențiind nevoia sa de a lua o pauză și de a se dedica celor dragi. Această decizie reflectă dorința ei de a găsi echilibrul între viața profesională și cea personală, într-o lume unde celebritatea poate fi copleșitoare

„A fost totul foarte intens și tot ce este în exces se transformă în ceva rău. A fost un pic copleșitor, dar am putut să mă opresc și să-mi iau puțin timp pentru mine. Nu aveam nimic de ascuns, dar mi s-a părut dificil. Am fost tot timpul mai rușinoasă și îmi plăcea să stau la adăpost. Asta am simțit și mi s-a părut mai important să mă dedic familiei mele”, a dezvăluit actrița, conform Ciao.

 

Sursa foto: ciao.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: