Redactia.ro
Home » Monden » Îţi mai aduci aminte de Khadija, fiica lui Jade din „Clona”? Cât de bine arată Carla Diaz la 33 de ani

Îţi mai aduci aminte de Khadija, fiica lui Jade din „Clona”? Cât de bine arată Carla Diaz la 33 de ani

GALERIE FOTO (6)

Redeschideți cartea amintirilor și redescoperiți-o pe Khadija, minunata fiică a Jadei din serialul emblematic „Clona”. Aflați cum s-a transformat Carla Diaz, devenind o prezență strălucitoare la vârsta de 33 de ani.

La începutul anilor 2000, „Clona” a fost fenomenul televizat care a stăpânit inimile a milioane de români, introducându-i în lumea vibrantă a personajelor precum Jade, Latiffa și, desigur, Khadija. Fast forward la două decenii mai târziu, Khadija, interpretată cu grație de Carla Diaz, a evoluat de la o copilă plină de farmec la o femeie cu o prezență impresionantă.

Îţi mai aduci aminte de Khadija, fiica lui Jade din „Clona”?

Carla Diaz, care a cucerit lumea în rolul Khadijei la doar 10 sau 11 ani, acum strălucește ca o actriță și influencer de renume internațional. Răsplătită cu un zâmbet contagios și o energie vibrantă, Carla a continuat să își urmeze pasiunea pentru actorie, ajungând să strălucească și mai mult după participarea la Big Brother Brasil, unde notorietatea ei a atins culmi neînchipuite.

Cât de bine arată Carla Diaz la 33 de ani

La 33 de ani, Diaz impresionează prin frumusețe, talent și o viață personală ca desprinsă din scenariile de film, trăind o poveste de dragoste de invidiat alături de politicianul Felipe Bacari. În plus, aventura ei artistică a cunoscut noi orizonturi, primind rolul principal în filmul „The Girl Who Killed Her Parents” și explorând lumea modei și a influenței digitale, unde promovează diverse campanii publicitare pentru cei aproape 10 milioane de urmăritori de pe Instagram.

Sursa foto: Playtech

Iubirea dintre Carla și Felipe a fost pecetluită cu o cerere în căsătorie emoționantă în toamna anului 2022, marcând începutul unei noi capitole în viața lor, plină de dragoste și promisiuni de fericire veșnică. Felipe a împărtășit cu lumea bucuria sa prin cuvinte care vibrează de sinceritate și adorație pentru Carla, exprimându-și recunoștința pentru momentele frumoase pe care le-au construit împreună și anticipând cu entuziasm viitorul plin de dragoste și armonie pe care îl vor împărtăși.

„A SPUS DA! ‍️‍️Da iubirii, loialității și celor mai bune vise pe care le-am construit împreună din prima zi în care ne-am cunoscut! Greu de explicat inexplicabilul, nu-i așa?

Dar sentimentul de certitudine de prima oară când am văzut-o m-a făcut să înțeleg că încă se poate crede în acele scenarii pe care le desenăm atât de mult, departe de perfecțiune, dar în

care mergem cot la cot cu certitudinea că sentimentele de iubire, da, formează baza din orice familie. @carladiaz, să fii sigură de cât de mult iubesc și admir marea femeie care ești.

Mai mult decât acum logodit, sunt fanul tău numărul 1 și îți mulțumesc în fiecare dimineață pentru oportunitatea de a scrie aceste capitole frumoase alături de tine. Să fie etern, să fie adevărat, să fie complet. Te iubesc, cu toată afecțiunea și respectul.

Logodnicul tău,
Felipe Becari”, a scris politicianul pe Instagram, acum câteva luni.

Această poveste a transformării și dragostei împletite cu talentul neîncetat al Carlei Diaz oferă o inspirație vie pentru toți cei care au urmărit-o creșterea și evoluția, reamintindu-ne că personajele noastre favorite continuă să ne surprindă și în afara ecranului.

 

Sursa foto: Marie Claire

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: