Redactia.ro
Home » TV » Îți mai aduci aminte de Narcis Ianău de la „Românii au talent”? Cu ce se ocupă acum tânărul cu voce de fată

Îți mai aduci aminte de Narcis Ianău de la „Românii au talent”? Cu ce se ocupă acum tânărul cu voce de fată

GALERIE FOTO (6)

Narcis Ianău, tânărul cu voce de fată din primul sezon al emisiunii „Românii au talent”, care i-a impresionat pe jurați și care a reușit să câștige simpatia publicului, în urmă cu nouă ani, s-a transformat într-un mod impresionant. 

 

Cu ce se ocupă acum tânărul cu voce de fată

Tânărul cu voce de fată are 25 de ani acum și are o carieră internațională. Deși acum este foarte bine, tânărul a declarat că a avut mult de suferit. Narcis a mărturisit în cadrul unui interviu că a fost marginalizat și jignit din cauza faptului că era mai special.

,,Când eram copil, chiar nu-mi doream să fiu în centrul atenției, nu-mi doream absolut nimic. Eu am fost hărțuit doar pentru că eram diferit, doar pentru că eram băiatul care nu joacă fotbal, care cânta cu voce de fată, care se întrece la învățătură cu celelalte fete și nu iese la joacă cu ceilalți băieți”, a mărturisit Narcis Ianău în cadrul unui interviu oferit pentru Pro TV.

Însă, acum îi merge mai bine ca niciodată. Tânărul a devenit un star internațional, susținând spectacole în Tokyo, Sao Paolo, Moscova, Berlin, New York, Los Angeles. Mai mult, acesta a colaborat și cu mai mulți artiști celebri. Mai mult, succesul tânărului a venit în ruma unui scandal acre a apărut în mediul online. Fostul concurent de la „Românii au talent” a înregistrat o piesă pe care a postat-o pe Youtube, folosind negativele unui faimos producător, Frank Peterson. Vocea tânărului l-a impresionat pe producător, care a a renunțat la procesul pentru încălcarea drepturilor de autor și a decis să îi ofere lui Narcis un contract.

„Am înregistrat o piesă și am postat-o pe YouTube, folosind negative, fără să îmi dau seama de drept de autori. A vrut să mă penalizeze că am folosit fără drept, dar i-a plăcut vocea și a zis că hai să vedem cine e vocea…nu i-a venit să creadă”, a mai spus Narcis Ianău.

Frank Peterson a fost impresinat de vocea de contratenor a lui Narcis și l-a ajutat să aibă o carieră de succes.

 „E unic, eu nu mai cunosc alți artiști ca el. E în propria lui ligă!” a declarat Frank Peterson., în urmă cu ceva timp.