Redactia.ro
Home » Știri » Îți mai amintești de ”Dr. Quinn”? Cum arată la 68 de ani

Îți mai amintești de ”Dr. Quinn”? Cum arată la 68 de ani

GALERIE FOTO (3)

Jane Seymour e una dintre cele mai cunoscute actrițe din întreaga lume. A cucerit publicul prin serialul ”Dr. Quinn”, difuzat între anii 1993 și 1998, în care a jucat rolul principal. A apărut, însă, și-n alte filme de referințe și roluri care i-au pus atuurile în evidență, precum James Bond. Dar cum arată actrița în pragul celor 70 de ani?

Ei bine, nu ca alte actrițe de 70 de ani ori chiar mai tinere. Jane Seymour a reușit imposibilul: să nu îmbătrânească. Puține colege de breaslă arată așa cum o face actrița la 68 de ani. Secretul ei? A stat departe de operațiile estetice. Actrița a recunoscut, totuși, că a încercat cândva o injecție cu botox, iar rezultatul a fost cel nedorit, ceea ce a convins-o să nu mai încerce niciodată.

”Am folosit Botox o dată pentru că toată lumea îmi spunea: ‘Trebuie să încerci’. Pentru mine n-a arătat deloc natural. De fiecare dată când mă uitam în oglindă ziceam ‘Uhhh’. Sunt actriță, așa că pentru mine este foarte important să am toți mușchii în stare să se miște. A fost o teribilă greșeală. Am 67 de ani, asta înseamnă că o să joc un rol de 30? Nu. Cred că e important pentru mine să arăt cât mai natural cu putință”, a declarat actrița, într-un interviu pentru un post de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini