Redactia.ro
Home » Monden » Îți mai amintești de fostul soț al Andreei Berecleanu? Cu ce se ocupă în prezent Andrei Zaharescu

Îți mai amintești de fostul soț al Andreei Berecleanu? Cu ce se ocupă în prezent Andrei Zaharescu

GALERIE FOTO (2) andreea berecleanu andrei zaharescu

Cu zece ani în urmă, prezentatorii TV Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au luat decizia de a urma căi separate. Cu toate acestea, abia în anul 2022, cei doi și-au soluționat neînțelegerile prin bătălii legale îndelungate. După ce s-a retras din atenția publicului, Andrei Zaharescu a ales să păstreze confidențialitatea în ceea ce privește viața sa personală și puține detalii despre viața sa mai sunt cunoscute în acest moment. Iată ce face, în prezent, fostul soț al Andreei Berecleanu!

Îți mai aduci aminte de fostul soț al Andreei Berecleanu? Cu ce se ocupă în prezent Andrei Zaharescu

Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu au împreună doi copii, Petru și Eva. Prezentatoarea l-a acuzat, nu doar o dată, pe Andrei Zaharescu de faptul că acesta nu a știut niciodată să se comporte precum un tată adevărat. Ba mai mult decât atât, l-a acuzat de lipsă de implicare în viața copiilor și de faptul că ar avea datorii în ceea ce privește plata pensiei alimentare.

andrei zaharescu
Andrei Zaharescu este cât se poate de fericit alături de noua familie

La scurt timp după separarea de Andreea Berecleanu, Andrei s-a stabilit în Cape Town în Africa de Sud pentru că a fost numit consul de către Guvernul României. Andrei Zaharescu și-a refăcut viața amoroasă alături de Cosmina, o avocată cu 20 de ani mai tânără, cu care a întemeiat o familie și alături de care este nespus de fericit.

Cei doi au devenit părinți și se bucură de fiecare clipă. În ciuda numeroaselor schimbări guvernamentale din ultimul deceniu în București, Andrei Zaharescu a continuat să îndeplinească rolul de consul al României în Africa de Sud și nu pare să intenționeze să revină curând în țară.

Ce avere a strâns Andrei Zaharescu în Cape Town, în calitate de consul

Conform declarației de avere, Andrei Zaharescu nu deține proprietăți în Africa sau alte active, cum ar fi autoturisme sau bunuri de valoare. În anul 2021, fostul soț al Andreei Berecleanu a dezvăluit că, în calitate de consul, a câștigat anual 83.750 de dolari, la care se adaugă o sumă de peste 12.500 de lei.

De asemenea, el a obținut victoria în procesul legal cu fosta sa soție. Conform minutei instanței de la Judecătoria Sectorului 1 din București, cererea depusă de Andreea Berecleanu pentru a primi suma de la fosta firmă a cuplului a fost respinsă. Prin urmare, prezentatoarea TV nu a primit nici măcar compensația pentru costurile de judecată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: