Redactia.ro
Home » Monden » Îți mai amintești de Valentin Dinu, spălătorul auto cu voce de înger de la „Românii au talent”? Ce a ajuns să facă acum și cum arată

Îți mai amintești de Valentin Dinu, spălătorul auto cu voce de înger de la „Românii au talent”? Ce a ajuns să facă acum și cum arată

Îți mai amintești de Valentin Dinu, spălătorul auto cu voce de înger de la „Românii au talent”? Iată ce a ajuns să facă acum și cum arată!

Îți mai amintești de Valentin Dinu, spălătorul auto cu voce de înger de la „Românii au talent”?

În anul 2011, Valentin Dinu a urcat pentru prima oară pe scenă la concursul de talente de la Pro TV. Interpretând melodia „Cât de frumoasă” la audiții, a reușit să impresioneze jurații, în special pe Andra, dar și publicul și telespectatorii. Cu toate acestea, în acel sezon nu a reușit să câștige, iar Adrian Țuțu a ieșit învingător cu cele mai multe voturi.

Ce a ajuns să facă acum și cum arată

După experiența de la „Românii au talent”, viața profesională a lui Valentin Dinu a suferit o schimbare majoră! Acesta a renunțat la locul de muncă de la spălătorie și s-a dedicat muzicii, colaborând cu diverse persoane de-a lungul anilor, deși nu a mai apărut la fel de des pe micile ecrane. Acesta a devenit, în timp, un artist complet și a avut numeroase apariții la evenimente private, precum nunți și botezuri.

Un moment important în cariera sa a fost când a semnat cu Media ProMusic și a lansat melodia „Sunt ok” în 2012, în colaborare cu Whats Up, care a adunat aproape 1,8 milioane de vizualizări pe YouTube. Cu toate acestea, următorul său hit de succes a venit câțiva ani mai târziu, în primăvara anului 2014, atunci când Valentin Dinu și Anya au strâns peste 1,8 milioane de vizualizări cu melodia „Într-o zi”.

În anul 2021, Valentin Dinu a obținut un adevărat succes, colaborând cu celebra Theo Rose pentru o nouă melodie, „Păcatul meu”. Piesa lor a ajuns direct în trending și a ocupat locul doi, acumulând milioane de vizualizări pe internet. Cei doi artiști apar împreună în videoclip, îmbrăcați elegant, cu Valentin purtând un costum negru și o cămașă neagră.

Pe parcursul anului, Valentin a lansat mai multe piese, printre care „Rana Mea” și „Trandafirul” alături de Narcisa.

În anul 2022, interpretul a lansat și peisa „Oana” care i-a adus rapid succesul dorit.

În ceea ce privește viața personală, Valentin Dinu este stabilit în București, a fost căsătorit și are o fetiță superbă. Acesta a filmat și un podcast în care a povestit tot ceea ce a învățat de când a intrat în industria muzicală și experiențele care i-au adus bucurie în suflet.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dinu Valentin (@valentin__dinu)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: