Redactia.ro
Home » Sport » Iubita fotbalistului, Dragoș Nedelcu, mesaj pentru femeile care o urmăresc pe instagram

Iubita fotbalistului, Dragoș Nedelcu, mesaj pentru femeile care o urmăresc pe instagram

GALERIE FOTO (7) Dragoș Nedelcu, Aza Gabriela, fcsb,

Fostul fotbalist al celor de la FCSB are o iubită celebră. Cântăreața Aza Gabriela. Aceasta a postat pe contul său de socializare un mesaj pentru femeile care îi urmăresc activitatea.

Cântăreața recunoaște că în general activitatea ei pe instagram este urmărită de bărbați. Există însă și femei care arată interes pentru postările sale.

„Cum majoritatea urmăritorilor mei de pe Instagram sunt de sex masculin, atunci când o fată îmi urmărește all my stories, dar nu-mi dă niciodată follow, mă face să mă tot gândesc a cui iubita este. De mâine am cont privat ”, a scris Aza pe Instagram.

Aza și Dragoș Nedelcu se iubesc de mai bine de un an

Fotbalistul și celebra cântăreață, în vârstă de 22 de ani sunt împreună de peste 1 an. Blonda este născută în Călărași, iar în 2015 a fost semifinalistă la Vocea României. Din acel moment a început și cariera ei în industria muzicală. A semnat un contract cu Adrian Sînă, fostul membru al trupei Akcent, și a susținut până acum o mulțime de concerte.

„Am fost la numeroase meciuri de fotbal, am văzut cum suporterii echipelor trăiau orice moment ca și cum ei erau pe teren și-și susțineau echipa până la finalul celor 90 de minute. Fanii erau alături de echipă pe toată durata meciului, indiferent de rezultatul din teren”, declarat cântăreața într-un interviu pentru GSP, anul trecut.

În perioada pandemiei, Aza Gabriela a făcut furori pe conturile sale. A postat o mulțime de filmulețe în care le-a arătat tuturor cât este de sexy.
Cântăreața vrea să compună un imn pentru FCSB, dacă echipa lui Gigi Becali va lua titlul.
„Îl stresez, da, mă aude când filmez pentru Tik Tok, se închide în cameră și zice: Aoleu, iar filmezi?! Nu este ușoară viața cu un fotbalist ce-i drept, de ce să mint lumea? Eu sunt plecată, el e plecat, în weekend nu ne vedem absolut deloc”, a declarat Aza, anul trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: