Redactia.ro
Home » TV » Iubita lui Bote, Monica Hill, face dezvăluiri incredibile: ”Nu avem mâncare…”

Iubita lui Bote, Monica Hill, face dezvăluiri incredibile: ”Nu avem mâncare…”

Iubita lui Bote, Monica Hill, face dezvăluiri incredibile: ”Nu avem mâncare... ”

Monica Hill, iubita celebrului designer Cătălin Botezatu, traversează unele dintre cele mai dificile momente din viață. Aflată în China, unde participă la o celebră competiție de frumusețe, tânăra clujeancă trebuie să îndure condiții vitrege. Aceasta îi acuză pe organizatori de practici inumane.

Aflată la mii de kilometri distanță de plaiurile mioritice, Monica Hill, tânăra de 19 ani din Cluj care l-a cucerit pe Cătălin Botezatu, trece prin clipe grele. În China, unde participă la un concurs de Miss, bruneta spune că trebuie să suporte condițiile inumane pe care le-au impus organizatorii.

Citește și: Prima reacţie a lui Cătălin Botezatu după ce Zina Dumitrescu a fost internată

Monica Hill: „Am slăbit patru kilograme de când am venit în China”

Monica Hill a făcut mărturisiri de-a dreptul șocante. Bruneta îi acuză pe organizatori de rele tratamente.

”Nu avem mâncare, fetele leșină pe capete și este mai rău decât pare. Nu avem mâncare bună. Am slăbit patru kilograme de când am venit în China. Organizatorilor nu le pasă de cum ne simțim, ei vor doar un show mare. Fetele leșină pe capete. Dacă ceri medicamente, nu te bagă nimeni în seamă. Eu am cerut niște medicamente acum 10 zile și încă nu le-am primit”, a declarat Monica Hill.

Citește și: Cătălin Botezatu spune adevărul despre fiul Zinei Dumitrescu

”Acum o oră a leșinat o fată în fața mea”

”În fiecare dimineață ne cântăresc pentru că vor să fim cât mai slabe. În cel mai bun caz, reușim să dormim câte șase ore pe noapte. Acum o oră, a leșinat o fată în fața mea. A fost proba eliminatorie pentru costum tradițional. Au ridicat-o așa leșinată ca să-i jurizeze costumul. Cred că o să câștige cine supraviețuiește aici”, ne-a mai spus Monica Hill.

Monica Hill a reprezentat Romania la cea de 46-a ediție a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Hurghada, Egipt. Competiția a avut loc la începutul acestui an. Modelul a prezentat colecțiile mai multor creatori de moda, printre care și cele ale lui Cătălin Botezatu.

”Au intrat peste mine în cameră”

”Am fost foarte bolnavă cu trei zile înainte de finală și am vomitat toată seara, iar dimineața nu am vrut să merg la repetiții. Am vorbit cu directoarea națională și ea mi-a recomandat să stau în cameră dacă nu mă simt bine. Doar că cei care organizau competiția au venit să îmi bată la ușă și, când au văzut că nu-i bag în seamă, au luat cartela de la colega mea și au intrat peste mine în cameră. În timp ce vomitam, m-au forțat să mă îmbrac și să mă urc în autocar”

Citește și: Cătălin Botezatu despre Bianca: „În cazul ei, viața bate filmul”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: