Redactia.ro
Home » Știri » Iubita lui Liviu Dragnea, îngrijorată pentru fostul politician, după ce a fost infectat cu COVID-19! ”Nu ne dau nicio informație”

Iubita lui Liviu Dragnea, îngrijorată pentru fostul politician, după ce a fost infectat cu COVID-19! ”Nu ne dau nicio informație”

Liviu Dragnea a fost depistat cu coronavirus în urmă cu doar câteva zile. Însă, familia și iubita acestuia nu au foarte multe informații cu privire la starea lui de sănătate. Irina Tănase s-a arătat îngrijorată, afirmând că nu primește nicio informație cu privire la starea de sănătate a fostului politician. 

 

Iubita lui Liviu Dragnea, îngrijorată pentru fostul politician

 

Irina Tănase s-a arătat îngrijorată cu privire la starea de sănătate a iubitului ei, Liviu Dragnea, mai ales că acesta este internat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Iubita lui Liviu Dragnea a oferit mai multe declarații la Antena 3 unde a mărturisit că nu se cunosc foarte multe informații desre starea de sănătate a partenerului său, chiar dacă ea este trecută drept contact în cazul situațiilor de urgență.

Liviu Dragnea s-ar confrunta cu mai multe afecțiuni, iar infecția cu noul coronavirus ar îngreuna acest lucru. Astfel , Irina Tănase a mărturisit pentru sursa citată că nu poate lua legătura cu fostul om politic, deoarece doar el era cel care o putea suna din spatele gratiilor. Cel mai probabil, acum , din cauza afecțiunilor, nu poate face acest lucru.

Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune, care nu îți permite să faci multe lucruri, și dureri de cap. Nu avea nici probleme de respirație, nu avea nici febră. Nu avea niciunul din simptomele despre care se vorbește că le-ar avea sub nici o formă, nici măcar ușoară”, a mai precizat Irina Tănase la Antena 3 cu privire la starea de sănătate a fostului politician.

Irina Tănase a mai precizat că îngrijorarea este intensificată de faptul că nici spitalul nu a oferit vreo informație cu privire la starea de sănătate a fostului politician.

Ce mă îngrijorează pe mine este faptul că nici cei de la spital nu dau niciun fel de informație și nici nu ne contactează spre a ne spune ceva dacă starea ar fi atât de gravă cum am aflat”, a mai spus iubita fostului politician la Antena 3.

 

Liviu Dragnea, confirmat cu coronavirus

Liviu Dragnea a fost confirmat, sâmbătă, cu COVID-19. Starea de sănătate a fostului politician a fost una destul de bună, până în acest moment. Fostul lider PSD se află internat la Spitalul Penitenciar Jilava și ar fi luat virusul chair de la colegul său de celulă, conform Hotnews.ro. 

”Două persoane custodiate de Penitenciarul București-Rahova au fost confirmate pozitiv SARS-CoV-2 și s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarul-Spital București-Jilava”, s-a arătat într-un comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

Avocata acestuia, Flavia Teodosiu, a anunțat că starea de sănătate a fostului politician este una bună.

Liviu Dragnea a fost arestat pe 27 mai 2019, odată cu terminarea alegerilor europarlamentare. Fostul lider PSD a fost confirmat la trei ani și șase luni cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Fostul politician a fost acuzat atunci de abuz în serviciu.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: