Redactia.ro
Home » Monden » Iubita lui Scărlătescu dă din casă. Ce a făcut celebrul bucătar după ce a plecat de la „Chefi la Cuțite”

Iubita lui Scărlătescu dă din casă. Ce a făcut celebrul bucătar după ce a plecat de la „Chefi la Cuțite”

Cum decurge relația dintre Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru?!

Cătălin Scărlătescu, cunoscutul bucătar și fost jurat al emisiunii „Chefi la Cuțite”, a lansat recent prima sa carte digitală de bucate din România, un moment important în cariera sa culinară. La evenimentul de lansare, Doina Teodoru, actrița și iubita chef-ului celebru, a acordat un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO, dezvăluind detalii intime din viața lor de cuplu și cum au gestionat perioada de după renunțarea lui Scărlătescu la emisiunea culinară de succes.

Doina Teodoru a exprimat mândria și bucuria pentru partenerul său, afirmând că este foarte fericită pentru succesul proiectului la care a lucrat Scărlătescu. Cartea digitală de bucate reprezintă un rezultat al eforturilor depuse de bucătar și o realizare notabilă în cariera sa.

Întrebată despre modul în care își împart responsabilitățile în viața de zi cu zi, Doina Teodoru a dezvăluit că Scărlătescu preia gătitul acasă, eliminând astfel nevoia de a spăla vasele. Cu un zâmbet, actrița a subliniat că bucătarul celebru aduce mâncarea direct de la restaurant, făcând viața extrem de ușoară pentru ea.

Unde vor petrece Revelionul Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Despre relația lor, Doina Teodoru a mai dezvăluit că cei doi vor sărbători Revelionul în Asia, adăugând că au nevoie de relaxare după un an încărcat, în care Scărlătescu a renunțat la proiectul Chefi la Cuțite. Actrița a subliniat că partenerul său nu este îngrijorat și a avut timp să se odihnească și să se concentreze asupra sa, ceea ce consideră a fi foarte important pentru cineva care muncește intens, precum celebrul bucătar.

A primit inelul Doina Teodoru?!

În ceea ce privește planurile pentru viitor, Doina Teodoru a menționat că își propune să ducă la bun sfârșit proiectele începute în acest an și să atragă altele noi, la fel de distractive și incitante. Întrebată despre o posibilă nuntă în viitorul apropiat, actrița a răspuns că nu este organizatoare de nunți și a lăsat la o parte orice speculație pe această temă.

Interviul acordat de Doina Teodoru a oferit privitorilor o perspectivă intimă asupra vieții lor de cuplu și a felului în care cei doi fac față provocărilor și bucuriilor vieții cotidiene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: