Redactia.ro
Home » Știri » Iubita lui Vlad Voiculescu, prima reacție după demiterea de la Ministerul Sănătății: „Fatidic și-au ales momentul sacrificiului”

Iubita lui Vlad Voiculescu, prima reacție după demiterea de la Ministerul Sănătății: „Fatidic și-au ales momentul sacrificiului”

Laura Ștefănuț, cea despre care se vorbește că este iubita lui Vlad Voiculescu, a avut o primă reacție după ce Florin Cîțu a decis să îi demită iubitul din funcția de ministru al Sănătății.

Iubita lui Vlad Voiculescu, prima reacție după demiterea de la Ministerul Sănătății

Laura Ștefănuț a distribuit pe contul personal de Facebook o postare în care spune că ”momentul sacrificului” a fost prost ales.

”Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân.”, este mesajul scris de iubita fostului ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății de către premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, miercuri dimineață. De altfel, cel din urmă va ocupa funcția de ministru interimar al sănătății.

Vlad Voiculescu, demis de la Ministerul Sănătății

Premierul Florin Cîţu a anunţat că miercuri i-a înaintat preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu.

La scurt timp, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul Sănătății, a anunțat Administrația Prezidențială.

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri dimineață atât revocarea ministrului Voiculescu, cât și a secretarului de stat Andreea Moldovan, după ce Ministerul Sănătății a publicat în Monitorul Oficial un ordin care schimbă regulile de carantinare, fără ca premierul să știe.

Ultimul act semnat de Vlad Voiculescu

Ultimul act semnat de Vlad Voiculescu, înainte de a fi demis, este un protocol alături de ministrul Eduard Novak de la Ministerul Tineretului și Sportului, prin care se permite ca sportivii să fie testați cu teste rapide pentru COVID-19.

Decizia a intrat în vigoare, fiind publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Până în prezent, toți sportivii din România trebuiau testați cu teste PCR. Odată cu noul protocol, vor fi acceptate și teste rapide antigen, care costă mult mai puțin. În timp ce un test rapid costă în jur de 30 RON, prețul unui test RT-PCR pentru un singur sportive ajunge la 300 RON.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: