Redactia.ro
Home » Știri » Iubitul Alinei, fata ucisă de prietena ei în Mangalia, suferă cumplit la două luni de la moartea ei: „Mi-e atât de dor de tine” VIDEO

Iubitul Alinei, fata ucisă de prietena ei în Mangalia, suferă cumplit la două luni de la moartea ei: „Mi-e atât de dor de tine” VIDEO

Iubitul Alinei, fata ucisă de prietena ei în Mangalia, suferă cumplit la două luni de la moartea ei. Iată detaliile!

Iubitul Alinei, fata ucisă de prietena ei în Mangalia, suferă cumplit la două luni de la moartea ei

La două luni de la tragedia care a zguduit întreaga țară, Sergiu, iubitul Alinei, nu își mai găsește liniștea. Moartea tânărului Alina, ucisă cu cruzime de Loredana Atănăsoaie în timpul unei excursii la litoral, a lăsat o urmă adâncă de durere și suferință în inimile celor apropiați. Oricine a citit despre această poveste cutremurătoare nu poate rămâne indiferent la povestea de dragoste întreruptă brusc și brutal.

În urmă cu două luni, Loredana Atănăsoaie a comis un act șocant care a înspăimântat întreaga națiune. Ea și-a ucis cea mai bună prietenă din copilărie, Alina, și a abandonat trupul nevinovatei tinere într-un geamantan într-un parc. Momentul acesta terifiant a fost posibil cu complicitatea unui taximetrist nevinovat, care nu avea nicio idee despre atrocitatea care avea loc în spatele său. Din acel moment, viața lui Sergiu și a celor din jurul Alinei s-a schimbat iremediabil.

Chiar dacă au trecut două luni de la tragicul eveniment, suferința lui Sergiu nu s-a diminuat. Această pierdere ireparabilă l-a lăsat cu o rană adâncă în inimă, iar amintirile cu Alina îl bântuie zi de zi. Există chiar zvonuri că înainte de moarte, criminala i-ar fi spus lui Sergiu că Alina îi era infidelă, însă acesta a ales să nu dea crezare acestor insinuări.

Sergiu: : „Mi-e atât de dor de tine”

Pentru Sergiu, Alina este și va rămâne mereu iubirea vieții lui. Recent, el a făcut public un videoclip pe platforma TikTok, în care a adunat mai multe imagini și amintiri cu cei doi îndrăgostiți din timpul relației lor.

„Iubita mea mi-e atât de dor de tine”, a scris Sergiu, în descrierea videoclipului cu cei doi de pe TikTok.

„Au trecut două luni, Iubita mea…..ce frumos sună,acum strig,și tot strig,dar nimeni nu-mi mai răspunde, încă te aștept să vii,dar nu mai vii,ai plecat,dar nu te mai întorci înapoi,te voi aștepta toată viața mea,chiar dacă știu că nu te vei întoarce,acel gol în suflet rămas acolo, te-am iubit,te iubesc,și te voi iubi o viață întreagă,și dacă există iubire după moarte,te voi iubi o veșnicie…..”, a mai scris acesta la descrierea unui alt video postat. 

Postarea sa a stârnit un val de empatie și compasiune din partea urmăritorilor săi, care au fost profund emoționați de povestea lor de dragoste tragică.

@rangu82.1 iubita mea mii atît de dor de tine 💔😭@💫Alina💫 ♬ sunet original – Versuri.pentru.suflet.1

@rangu82.1 A trecut două luni, Iubita mea…..ce frumos sună,acum strig,și tot strig,dar nimeni nu-mi mai răspunde, încă te aștept să vii,dar nu mai vii,ai plecat,dar nu te mai întorci înapoi,te voi aștepta toată viața mea,chiar dacă știu că nu te vei întoarce,acel gol în suflet rămas acolo, te-am iubit,te iubesc,și te voi iubi o viață întreagă,și dacă există iubire după moarte,te voi iubi o veșnicie…..💔💔💔@💫Alina💫 ♬ sunet original – Ioana Prodan

Chiar dacă Loredana Atănăsoaie este acum în spatele gratiilor, după ce a fost arestată preventiv, familia Alinei cere dreptate și dorește să obțină daune morale în valoare de 200.000 de euro. Mama fetei ucise a mărturisit că această sumă nu poate repara niciodată pierderea lor și suferința pe care le-au îndurat, dar consideră că Loredana Atănăsoaie trebuie să fie pedepsită pentru tot restul vieții ei.

„Am cerut daune morale 200.000 de euro. Loredana merită pedeapsa pe viață. Prea mult și-a bătut joc de Alina, o bătea, țipa la ea”, a spus mama Alinei, conform Vremea Nouă.

Sursa foto: Captură ecran video

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: