Redactia.ro
Home » Monden » Iubitul Cristinei Cioran, Alexandru Dobrescu, dă marea veste? Ce planuri au: „Se mărește familia”

Iubitul Cristinei Cioran, Alexandru Dobrescu, dă marea veste? Ce planuri au: „Se mărește familia”

Povestea de dragoste dintre Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu a ajuns în lumina reflectoarelor și apreciată, mai după ce actrița a devenit mama micuței Ema. Cei doi iubiți au trecut prin multe emoții după nașterea prematură a fiicei lor. Dar acum lucrurile par să se liniștească. Deja se aud clopote de nuntă. Mai mult, se pare că e posibil ca familia să se mărească, după cum a povestit chiar Alexandru Dobrescu, iubitul Cristinei Cioran.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au trecut, de-a lungul timpului, atât lucruri frumoase, cât și obstacole mai neplăcute. Au avut parte de un moment plin de emoții chiar de Sărbători.
Cristina a ajuns din nou cu cea mică la spital, amândouă fiind internate din cauza infectării cu Covid-19. Așa se face că petrecut în izolare.

Pentru micuța Ema a fost un moment mai complicat din cauza vârstei fragede, dar și a organismului sensibil, în urma nașterii premature a micuței.

Alexandru Dobrescu, iubitul Cristinei Cioran, a dezvăluit care este starea iubitei, dar și a fiicei lui, după lupta cu virusul care nu iartă pe nimeni.

„Normalitatea zilelor ăstora spune că majoritatea s-au îmbolnăvit ba de covid ori de gripă ori nu știm exact care e cauza acestei răceli sau pseudorăceli,
au avut niște momente nu tocmai ușoare, dar am trecut cu bine, iar familia mea se simte perfect, suntem super fericiți.
Nu au rămas urme, nici măcar covalescența nu a fost grea. E armonie și fericire generală.”, a declarat Alexandru Dobrescu.

Iubitul Cristinei Cioran, Alexandru Dobrescu, dă marea veste? Ce planuri au: „Se mărește familia”

Alexandru Dobrescu a dezvăluit deja că, anul acesta, va avea loc nunta cu iubita Cristina Cioran.
Designerul a descris-o în cele mai frumoase și sincere cuvinte pe cea cu care vrea să își petreacă tot restul vieții.

„Pentru mine e o minune că am întâlnit-o pe această fată, această entitate. A fost totul perfect și sper să fie în continuare.
Sper să ducem superlativul „perfect” și mai sus dacă se poate, deasupra cerului.
Suntem fericiți unul lângă celălalt și e de ajuns. E armonie generală. Este o eutopie.”, a mărturisit Alexandru Dobrescu, pentru WOWBiz.

I-a unit și mai mult venirea pe lume a fetiței lor, Ema. Însă se pare că Alexandru și Cristina au vorbit deja despre posibilitatea venirii pe lume a celui de-al doilea copil

„Prematuritatea nu este o boală. Trebuie să înțeleagă o dată pentru totdeauna omul și de rând și cel academician și homosapiens, toată lumea.
Faptul că s-a născut cu două luni înainte, asta nu a fost o problemă. S-a născut la 7 luni, este foarte bine și nu excludem absolut nimic, nici nu includem.
Vedem cum vor decurge lucrurile și dacă va mai apărea un copil, se mărește familia, se mărește dinastia, nu e decât un alt cadou de la univers.”, a mai explicat Alexandru Dobrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: