Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, critici dure pentru ținuta Alinei Eremia. Cântăreața a „gafat”

Iulia Albu, critici dure pentru ținuta Alinei Eremia. Cântăreața a „gafat”

GALERIE FOTO (2)

Alina Eremia a primit critici la Poliția Modei, din parte Iuliei Albu. Iată reacția stilistei care nu a fost impresionată de apariția pe care a avut-o cântăreața la un eveniment. 

Alina Eremia: „Moda pentru mine este un fel de a mă exprima”

Iulia Albu a comentat dur ținuta cântăreței, care a stârnit controverse. Rochia este scurtă, arătându-i Alinei picioarele lungi, demne de invidiat, de o culoare galbenă, cu paiete. Rochia a fost accesorizată cu o pereche de cizme de piele, negre. Alina Eremia a fost îmbrăcată așa în cadrul unui eveniment și explicat ce înseamnă moda pentru ea: 

„Moda pentru mine este un fel de a mă exprima, de a-mi exprima personalitatea. Așa cum mă simt în ziua respectivă, prefer să adopt o anumită ținută. Prefer shopping-ul online 100%, este mult mai la îndemână și am și o gamă mult mai largă de produse. În ceea ce privește tendințele, nu știu, că sunt atentă la ce se lansează nou, dar cumva prefer să integrez în stilul meu. Nu să îmbrac doar ceea ce e la modă în momentul respectiv. Cred că e important să îți faci un fel de research. Eu personal am apelat la sfatul stilistului și cumva am învățat foarte multe trucuri de la ei, dar cred că e important să fi foarte atent la conformația ta, să vezi exact ce te avantajează și cred că e important să fii tu confortabil cu ceea ce porți’’, a spus Alina Eremia, potrivit „spectacola.ro”.

Iulia Albu, critici dure pentru ținuta Alinei Eremia

Deși discursul vedetei despre ceea ce înseamnă moda pentru ea, a fost unul bun, Iulia Albu nu a iertat-o!

„Foarte confortabile arătau acele încălțări. I se vede lenjeria intimă neagră sau cel puțin așa arată. Mi se pare trist că a îmbrăcat-o un stilist așa. Cizmele alea le poartă și când doarme? Pentru că așa arată, ca și cum le-ar purta la orice și caută mereu un motiv să le încalțe din nou. Ce s-a întâmplat cu zâna cea bună, cu bagheta? Ce se întâmplă cu coronița pe cap? De ce are o coroniță? Mie nu-mi place, mi-ar fi plăcut un alt look, n-au nicio legătură una cu cealaltă.’’, a spus Iulia Albu, relatează aceeași sursă.

Ținuta Alinei Eremia a fost comentată și de make-up artista Ema Uta: 

„Ținuta asta, mie mi se pare că nu prea e pe măsura ei. Ar trebui să fie strânsă puțin mai mult pe corp, să îi accentueze mai mult silueta. Nu poți să o identifici într-un stil anume.’’, a spus aceasta, conform aceleași surse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: