Redactia.ro
Home » Știri » Iulia Albu, dosar penal și închisoare?! Pericolul neștiut care s-a aflat

Iulia Albu, dosar penal și închisoare?! Pericolul neștiut care s-a aflat

Iulia Albu și fostul soț, Mihai Albu, sar din conflict în conflict. Războiul dintre cei doi este departe de a se fi încheiat. Designerul a depus două plângeri penale împotriva Iuliei, iar încălcarea unei hotărâri jduecătorești poate fi pedepsită chiar cu închisoarea. 

 

Iulia Albu, foc și pară după noaptea de Revelion

Ultima ceartă dintre Iulia Albu și Mihai Albu are legătură cu fiica lor, Mikaela. Cei doi au pornit un întreg scandal chiar zilele acestea, ca urmare a faptului că Mikaela a mers la o petrecere în noaptea de Revelion, alături de tatăl ei, acolo unde au participat mai multe persoane, fără mască.

„Astăzi simt nevoia să împărtăşesc ceva cu voi. Azi noapte am aflat ca fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanţa în grija tatălui ei, la un Revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat in total 9 persoane. Intr-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat masca. Aceşti oameni au considerat că este in regula sa calce in picioare toate normele legale, punând in pericol atât propria sănătate cât si a copiilor lor. Fostul meu soţ a pus în pericol sănătatea fiicei mele in perioada dispusă de instanţa ca fiind in grija lui, în mod conştient si voluntar.”, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

Mia mult, vedeta a declarat că va merge în instanță, având în vedere comportamentul soțului ei.

„Astăzi voi fi în instanță pentru a îmi apăra dreptul legal de a mă simţi în siguranţă. Asta după ce prima instanta a decis ca este normal sa glumeşti pe un post tv cu acoperire naţională că ţi-ai fi dorit sa ai un pistol la întâlnirea cu mama copilului tau, viitorul ei soţ si in prezenta Mikaelei. Și după multe alte povești urâte pe care ÎNCĂ mă încăpățânez sp nu le fac publice. Da! Îmi este FRICA de acest om pe care si eu l-am văzut atâţia ani cum il vedeţi si voi, până în clipa în care s-a transformat într-un monstru. Și ştiu foarte bine de ce a fost și este capabil. După aceea, fiica mea și cu mine vom merge sa ne testam. Dumnezeu să ne ajute”, a mai spus vedeta, în urmă cu două zile.

Cu toate acestea, celebrul designer Mihai Albu a ripostat și a spus cum au stat lucrurile în noaptea de Revelion.

,,Nu a fost o petrecere, am mers la niște vecini și am stat cam douăzeci de minute înainte de miezul nopții și probabil încă jumătate de oră după aceea. Am ciocnit un pahar de șampanie și am vazut artificiile pe terasă. Nu a fost o petrecere și nici aglomerație, depre ce vorbim?”, a mai declarat Mihai Albu.

Iulia Albu, dosar penal și închisoare?!

Mihai și Iulia Albu au divorțat în urmă cu șapte ani, însă, de cinci ani, drumurile lor ca familie s-au separat definitv. În 2016 a avut loc și procesul de custodie al fetiței lor, Mikaela, care are acum 11 ani, iar judecătorii au decis ca minora să rămână la mamă. A fost stabilit și un program de vizită pentru tată. Pe de altă parte, Mihai Albu susține că decizia instanței de judecată nu este respectată și că acesta nu petrece suficient timp cu fiica lui, motiv pentru care nu are de gând să lase lucrurile așa.

,,Mikaela are domiciliul la Iulia, iar eu o pot lua la mine în weekendurile unu și trei ale fiecărei luni, plus două săptămâni în vacanța de vară și una în cea de iarnă. Iulia nu respectă acest program și nu mă lasă să iau fata, îi încalcă dreptul de a petrece timp cu tatăl ei. Abaterile au fost repetate și tocmai de aceea am și depus plângere penală în acest sens, chiar două, pe numele Iuliei. Din câte știu se poate alege cu amendă penală, iar în cazul în care abaterile se mai repetă, chiar închisoare de la 1 la 3 luni. Nu-mi doresc să se ajungă acolo, nici nu cred că se va ajunge, vreau doar să-mi văd fiica în puținul timp în care am dreptul legal să fac asta”, a declarat Mihai Albu pentru Impact.ro.

Pe de altă parte, Iulia Albu susține că cel care greșește este chiar fostul soț. Stilista a precizat că nu este adevărat că i-a încălcat vreun drept lui Mihai de a-și vedea copilul, ba chiar i-a permis să petreacă 11 zile cu Mikaela de Sărbători.

,,Mihai vrea doar să mă discrediteze și nu știu de ce. Nu este adevărat că nu îl las să o vadă pe Mikaela, ba chiar l-am lăsat să stea cu ea 10 zile în loc de patru, așa cum scrie în Hotărârea Judecătorească”, a spus Iulia Albu.

Diva nu are de gând să lase lucrurile așa și este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru a arăta că adevărul este așa cum spune ea.

Iulia este extrem de supărată pe toată situația asta. Ea nu i-a dat copilul doar în situațiile când a fost agresiv verbal sau prin atitudine. Da, a venit cu poliția la ușa ei, dar de aici și până la plângeri penale cale lungă. Nu ar avea cum să-i facă o asemnea plângere pentru că Iulia l-a rugat de nenumărate ori să vină să o ia pe Mikaela și el a refuzat. Sunt numai minciuni”, au declarat surse apropiate stilistei pentru playtech.ro. 

 

A intervenit și Protecția Copilului

Mihai Albu a susținut că a încercat în repetate rânduri să cadă la pace cu fosta soție, însă nu ar fi reușit, astfel încât acesta s-a văzut nevoit să apeleze chiar și la Protecția Copilului.

Din vară, suntem monitorizați de Autoritatea Tutelară și de Protecția Copilului, la sesizarea mea. De fiecare data când merg să iau fata sunt însoțit de doi inspectori și de Poliție. Cu toate astea, ea a refuzat în continuare să respecte hotărârea Judecătorească așa că nu am avut încotro și am depus plângere penală împotriva ei.

Eu nu-mi doresc sub nicio formă să mă războiesc cu ea sau să-i fac rău. Tot ce vreau este să fie urmărit interesul superior al copilului și să-i fie respectat dreptul de a petrece timp cu tatăl ei. Iulia nu îmi încalcă mie drepturile ci chiar pe cele ale fiicei noastre. E dreptul Mikaelei să aibă o relație cu tatăl ei și să petreacă timp cu el”, a spus celebrul designer.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: