Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu este o mamă strictă! Ce reguli i-a impus fiicei ei, Mikaela: „Nu o las să…”

Iulia Albu este o mamă strictă! Ce reguli i-a impus fiicei ei, Mikaela: „Nu o las să…”

Iulia Albu este o mamă responsabilă, dar și strictă. Celebrul designer i-a impus fiicei ei, Mikaela, o serie de reguli pe care aceasta trebuie să le respecte. Vedeta de televiziune spune ce i-a interzis copilei ei.

Iulia Albu are reguli stricte pentru fiica ei

Iulia Albu este o mamă foarte responsabilă, care are grijă ca fetiței ei să nu-i lipsească nimic, din orice punct de vedere. Totuși, desginerul este și de părere că nu mereu trebuie să faci pe placul copiilor, așa că i-a impus câteva reguli destul de stricte Mikaelei. Vedeta TV s-a gândit foarte atunci atunci când i-a făcut, pentru prima dată, cont de Instagram copilei ei. Avea 11 ani, însă contul de Instagram a dispărut, căci vârsta legală era de 13 ani. Timpul a trecut, iar Iulia Albu i-a făcut, din nou, cont pe rețeaua socială fetiței ei.

Este bine de știut că designerul și-a dorit că ea să posteze pe Instagram, nu fiica ei, Mikaela. Asta pentru că Iulia Albu este de părere că în acest fel o poate proteja pe copila ei de tot ce se întâmplă pe internet. ”Nu o las să posteze. Sunt o mamă responsabilă, postez eu pentru ea. Nu vezi ce tâmpenii sunt pe Instagram? Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?”, a declarat Iulia Albu, pentru ego.ro, Vedeta a explicat că Mikaela nu are acces nelimitat pe contul ei de Instagram.

Ce i-a interzis Iulia Albu fiicei ei

Iulia Albu nu este de acord ca Mikaela să se machieze. Asta pentru că fata are 13 ani, iar vedete consideră că este încă un copil. Fosta jurată de la „Bravo, ai stil” a ținut să specifice că de la 14 ani, fiica ei se poate machia, însă până atunci este interzis. ”Este machiată de un make-up artist și nu vreau să o învăț încă pentru că eu vreau să mă mint în continuare că este un copil. Până nu va face 14 ani, nu va putea să se machieze deloc”, a mai povestit Iulia Albu, pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: